Как да оформите хола за есенно – зимния сезон

Топ съвети от експерти по стил и интериор...  

320

Функционалната и стилна всекидневна съдържа всичко необходимо, което автоматично ви идва на ум: диван , килим, масичка за кафе и осветление. Въпреки че основните елементи във всекидневната могат да бъдат едни и същи през годините, няма причина да не създадете нов и свеж поглед върху хола със смяната на сезоните. Диванът може лесно да бъде освежен с одеяло, а масичката за кафе може да се възползва от нова ваза с цветя.

Да декорираме с есенни мотивиКажете довиждане на лятото с тези красиви идеи  

Докато навлизаме в есента и зимата, а времето става все по -тъмно и мрачно, оформянето на хола може да ви помогне да озарите пространството си. В крайна сметка ще прекарвате много време в него, когато то се промени, така че е най-добре да създадете удобно и стилно убежище, в което да се отпуснете и да се насладите на времето.

Ако не сте сигурни откъде да започнете и имате нужда от вдъхновение, вижте най-добрите съвети за есенно/зимно декориране на всекидневна.

Красива есенна декорация за всекидневнатаПоканете есента у дома

Смесете текстури

Смесвайте различни текстури заедно като гладки кадифени възглавници и пухкави килими от овча кожа. Освен това така стаята ще изглежда и ще се усеща по-привлекателна.

 

Инвестирайте в диван с добро качество

Диванът е инвестиция, която трябва да издържи теста на времето. Освен това лесно се променя с нови аксесоари – смяната на възглавниците ще създаде свеж външен вид на всекидневната през цялата година.

 

Добавете функционално осветление

Осветлението е от ключово значение в жилищните пространства, особено след като нощите стават по-дълги. Помислете от какво се нуждаете, независимо дали това е околно осветление за топло сияние или насочени спотове за кът за четене.

 

Заложете на аромат

Ароматът е важен за предизвикване на сетивата през по-хладните месеци, когато не можете да отворите прозорците, за да се свържете с природата. Независимо дали избирате нотки на опушен сандалово дърво или пикантни аромати на канела и индийско орехче-изберете този, който ви помага да се чувствате топло и уютно!

Изберете модерен цвят

Розовото сега се разглежда като нов неутрален цвят и работи еднакво добре в по-хладна и небрежна обстановка с бледо синьо и кремаво или в съчетание с по-смели нюанси и металик, за да му придаде интелигентен, луксозен вид.

 

Кът за четене

Кътчетата за четене са създадени за зимните месеци. Създайте такъв само за себе си, за моментите, в които да се отпуснете с топла напитка и хубава книга.

 

Изберете плат, който обичате

Тъканта, която избирате за вашата тапицерия, е също толкова важна, колкото и самият дизайн. Не се плашете от кадифе, което традиционно се смятат за трудно за почистване; ще бъдете изненадани как променя стаята.

 

Лесни есенни проекти за уютен домМоже да ги реализирате още този уикенд
Сподели: