Аксесоари, които трябва да има във всеки хол

За да бъде стаята напълно завършена  

3661

Има някои основни елементи, които са важни за създаването на един хубав хол - диван, столове, масичка за кафе и т.н. Но една стая не може да бъде изпълнена само с мебели. За да внесете живот, трябва да сложите и аксесоари. И докато аксесоарите варират в зависимост от хората, които живеят там и техните потребности, има пет предмети, без които стаята няма да е напълно завършена.

Възглавници

vitalconcept.com

Възглавниците са важни по няколко причини. Първата е комфорта. Дори и най-удобният диван и столове могат да бъдат такива с няколко допълнителни възглавници – за удобство на гърба ви, за да облегнете главата или просто, за да се сгушите. Втората причина е декоративна. Благодарение на тях внасяте в стаята различни цветове, текстури и модели, без да правите драстични инвестиции. Възглавниците могат да се променят със сезоните или според настроението ви.

Стилно одеяло

Подобно на възглавниците, стилното одеяло има  множество функции. То е практично, защото може да се завиете когато е студено или само да внесете цвят. Ако смятате, че диванът ви изглежда скучно и сиво, одеялото е страхотен аксесоар, с който ще го оживите. За зимата изберете по – дебел модел, а за лятото – по – тънко и фино.

Нещо живо

Бюджетният вариант е да изберете зелено растение в саксия, но ако имате възможност сложете свеж букет. Флорални аранжименти, независимо от техния размер, вдъхват мигновения живот в една стая и изглеждат зашеметяващо върху масата или секцията. Другото нещо, което е страхотно за цветята, е, че те са перфектни, за да експериментирате с цветове, които обикновено няма да смеете да съчетаете.

Свещи

Нищо не дава толкова релаксиращо настроение в стаята както няколко свещи. Изберете такива с аромат за по – романтично излъчване.

Нещо лично

Най-важният елемент, който всеки трябва да има в хола си, е нещо, което е лично и скъпо за вас и за всеки, който живее тук. Това може да бъде произведение на изкуството, снимка или друг вид специален аксесоар.

Идеята е, това да не е вещ, която може да купите от всеки магазин, а да носи настроение и емоция, да бъде уникално и да ви кара да се усмихнете. 

Сподели: