8 шик аксесоара за всеки любител на котките

И те заслужават свое място в дома

312

Ако сте любители на котките, но искате да имате стилен дом и елегантно обзавеждане, тогава е време да помислите за котешките аксесоари. Да, те реално са важен елемент в интериора и лесно може да развалят вида на помещението ако ги пренебрегнете. Освен това вашият дом е и техен дом и е нужно да им дадем условия, в които те да се чувстват уютно и комфортно. Независимо дали става дума за уютна пещера, плетена на една кука, ръчно изработена играчка или реалистично дърво за катерене в хола, вашите котки трябва (и заслужават) да бъдат разглезени. Просто не го приемайте лично, ако отхвърлят проекта, за който сте изгубили часове в направата му... все пак са котки, нали? Но с тези шик проекти, смятаме, че шансовете това да се случи са доста малки.

Ето няколко идеи за шик котешки аксесоари:

ikea.bg

Семпло, но очарователно котешко легълце, което ще се превърне в любимо за вашия домашен любимец

Котките обичат да се гушкат. Защо не им оплетете одеяло, в което те с удоволствие ще се топлят.

За да предпазите мебели си, помислете за място, на което котката да точи ноктите си. За целта ви трябва само дъска и въже.

Или пък заложете на декоративен проект. Около голяма ваза увийте канап и така котката ви ще има място за ноктите си, а вие ще се радвате на красив аксесоар.

Какво мразят и обичат котките? Мразят мишки, но обичат да си играят в тях. Доставете им двойно удоволствие с подобни текстилни мишки. Шик идея и за най-стилния дом.

Котешката тоалетна може да бъде и много стилна. Ето два примера за такава.

И нещо голямо – дърво, на което котката да си играе, да скача, да точи нокти и да се чувства господар на дома! Впечатляващ проект, с който няма как да не сбъркате. 

Сподели: