7 уютни стаи за по – топла зима

Интериори, вдъхновени от хладните сезони  

739

Постоянно повтаряме как обичаме пролетта и лятото заради топлите и слънчеви дни, но не може да се лъжем, че има едно особено обаяние и чар в студените, макар и мрачни дни. Домовете ни са топли, събираме се цялото семейство, пием чай и се излежаваме лежерно, или се забавляваме със семейни игри. И между другото спретваме нещо вкусно и ухаещо, което изпълва цялата къща.

И за да бъде всичко в тон, трябва да се погрижим и за интериора на семейната стая. От Ideal Home споделят няколко идеи за декорация, подходяща за студените есенни и зимни дни. Вижте тези предложения, изпълнени с цветове, текстури и много уют.

hoval.bg

Ако нямате камина, направете си фалшива. Печка на дърва в съвременен вариант е решение за всеки, който мечтае за пукота на горящите дървета.

Топли акценти. Това, че навън е зима, не означава, че не може да внесем малко слънчево настроение. Оранжевият цвят и особено подходящ и кореспондира с усещането за есен, като същевременно дава свежест в стаята.

Тема дърво. В тази стая тапетът е главният герой. Малките дървета, които са нарисувани на него и картината над камината придават усещане за планинска хижа.

Кът за почивка. Какво му трябва на човек в една студена вечер? Топло одеяло, удобен стол и интересна книга. Лесно и постижимо от всеки.

Кънтри стил. Каре, кафяво, старинни куфари превърнати в маси. В тази стая има нещо толкова шик, завладяващо и в същото време непретенциозно. Идеалното решение за мъжка стая.

Добавете характер на стаята. Само с помощта на подобен тапет или стенопис ще внесете живот в обикновената стая. Не се опитвайте да съчетаете цветовете в стенописа в друга част на стаята - оставете я да бъде акцент в неутралната цветова схема.

А ето и още няколко идеи за есенно – зимен интериор:

 

 

Сподели: