6 задължителни неща за малката всекидневна

Превърнете малката стая в светло и уютно помещение  

3701

Декорацията на малкото помещение може да е истинско предизвикателство, особено когато имате определен поглед и разбиране за него. Ако планирате да ремонтирате и да направите вашето жилище едно по – добро място, може би сте изправени пред предизвикателството не само за дизайн, но и за избор на правилните мебели. Резултатът, който трябва да постигнете е приветливо и приятно място, на което да прекарвате с удоволствие времето със семейството и с приятелите.

Вертикални рафтове

Тези привличат погледа нагоре и помагат да се създаде илюзия за пространство. Използвайте го, за да изложите снимки, растения и аксесоари.

Диван със скрито място за съхранение

Тайната да вземете потенциала от всяко място е да използвате мебели с различно приложение. Като табуретка-маса или диван с място за съхранение под него.

Прозрачни мебели

Търсите търсите помощна или обикновена масичка за хола, помислете за прозрачна. Тя е почти невидима и ще придаде елегантен вид на стаята.

Влизащи една под друга масички

Те са много хитро решение, защото може да ги използвате както самостоятелно, така и да ги съедините и да имате повече площ. Освен това не заемат почти никакво място.

Списанията като декорация

Ако имате колекция от списания, защо не ги превърнете в част от декорацията на стаята. Може да ги подредите като кула или да ги сложете в основата на помощна масичка.

Шкафове с плъзгащи се вратички

В подобен шкаф може да съхранявате много вещи – списания, чинии, които ползвате рядко, декоративни възглавници и какво ли още не. С подобни вратички стаята ще придобие много елегантен вид. 

Сподели: