15 страхотни всекидневни, които ще ви вдъхновят за промяна

Преобразете дома си  

2909

Дори да разполагате с малко пространство, добре оформената жилищна площ определя тона на вашия дом. От специализираните сайтове, социалните мрежи и страниците на списанията надничат купища луксозни дневни, всяка от които впечатлява с чар, естетика и невероятно усещане за хармония и баланс. 

От Apartment Therapy правят преглед на някои от най-забележителните примери, които могат да ви вдъхновят за промяна и във вашия дом.

Насладете им се:

Подчертайте тавана

Смело и шик решение е да боядисате тавана в по – тъмен нюанс. Ако не искате да рискувате, заложете на пастелни цветове, но ако искате нещо по – драматично и смело – заложете на черно.

Галерия

Ако не знаете какво да сложите на стената, галерия никога не е грешен избор. За да компенсирате неутралната цветова гама заложете на голямо и ярко произведение.

Растения

Няколко плаващи рафта, преливащи от зелени растения са най-добрият и лесен начин да добавите еко излъчване.

Тъмно и мрачно

Кой казва, че тъмните стаи не могат да бъдат приветливи? Когато цветовете са правилно съчетани те придават топлина и чар на стаята. Ако ви е твърде тъмно, балансирайте със светли мебели.

Открити стелажи

Белите плаващи рафтове могат да правят чудеса за малко пространство. Като тази дневна, която се отличава със стена от плаващи рафтове на мястото на обемиста библиотека и предлага не по – мало стилно и ефектно решение за съхранение.

Минималистично

Минимализъм не означава монотонност и скука. Играта с различните нюанси на бяло и сиво има удивителен ефект върху цялостния вид на помещението.

Модерен рустик стил

Кой казва, че рустик е равносилно на старо? Всичко е въпрос на баланса и комбинацията на елементите, които се допълват. 

Сподели: