Ярко решение - 10 идеи за декориране на тераси

Ярко решение - 10 идеи за декориране на тераси

За да добавите цвят към интериора, понякога са достатъчни няколко детайла: възглавници, саксии или нови чаши. Предлагаме ви 10 идеи, за да накарате вашата тераса да блести с нови цветове

Акцентна стена

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

За да разредите атмосферата на терасата, можете да боядисате една от стените в ярък, наситен нюанс. Теракота, розово, синьо - изберете всеки цвят, който ви носи радост, но не прекалявайте. След това изберете декора, който да съответства на декора или обратно, играйте на контрасти.

 

Многоцветни съдове

Терасата е идеално място за семейни вечери и шумни партита. Можете да добавите цвят с комплект чинии, многоцветни чаши и чинии с цветен принт.

Ярки цветя

Растенията на терасата не само ще внесат нови цветове в интериора, но ще ви зарадват със своя аромат. Можете също така да изберете цветни саксии и саксии с необичаен дизайн, които ще се съчетаят с общата среда.

 

Мебели в наситени цветове

Ярките мебели ще ви помогнат да създадете весела атмосфера. Например, лимонено жълта маса или тюркоазено сини столове ще бъдат ярки акценти на вашата тераса и ще привлекат вниманието на гостите. Освен това богатите нюанси предизвикват апетита!

 

Добавете светлина

Осветлението е от значение не само за стаите. През летните нощи цветните светлини превръщат терасата в уютно и привлекателно място.

 

Пребоядисайте мебелите

Ако не искате да купувате нови мебели за терасата, просто актуализирайте старите. Боядисвайте столове и маса, заменете обикновените възглавници цветни, боядисвайте саксии и вази.

Украсете масата

Събирайки близките си около масата, погрижете се не само за съдовете, но и за покривката. Обърнете внимание на ярки цветове: синьо, оранжево, жълто или каквото ви харесва. Допълнете празничната трапеза със съдове, които да съвпадат.

 

Общ поглед

Ако не ви харесва изобилието от цветове, декорирайте терасата в един цвят. Изберете мебели и декор в същите или подобни нюанси, като обърнете внимание на текстурите: именно техният контраст ще направи интериора не скучен.

Многоцветни възглавници

За да направите терасата си не само по-цветна, но и по-уютна, добавете възглавници с ярки щампи и меки, цветни одеяла, в които можете да се увиете през хладните вечери. Но не се увличайте. По-добре е да изберете обекти със същия или подобен модел, така че интериорът да изглежда хармонично.

Ярки килими

Килимите ще ви помогнат да създадете ярък образ в хола. Погледнете отблизо варианти с геометрични шарки или ориенталски шарки. А за тези, които не са готови за крещящи нюанси, са подходящи модели в пастелни цветове.

 

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...