Стилно съхранение на градинските инструменти и дърва

Стилно съхранение на градинските инструменти и дърва

Краят на лятото вече е вижда, а това означава, че вече е време да помислим за съхранението на нашите мебели и градински инструменти. Гаражът и мазето не винаги са най-доброто решение, най-малкото, защото това са места с доста по – различно предназначение. Ето защо от Hörmann предлагат стилни, съвременни, практични и дълговечни решения за съхранение на всички градински инструменти, съобразени с потребностите на ползвателите. 

Проектирани с грижа за природата и мисъл за клиента, системите за съхранение на Hörmann ще защитят сигурно всички градински уреди, инструменти, дърва за камина и всичко останало. При това по начин, който се отличава с изискан дизайн и дълговечни материали. 

Металните къщи за съхранение на инструменти Berry гарантират максимален ред с разнообразни варианти на оборудване. Те могат да бъдат оформени индивидуално и следователно да бъдат адаптирани към всяко желание. Така никога повече не трябва да мислите къде да поставите градинските си инструменти – и всеки инструмент, грилът и висококачествените машини, електрически велосипеди или градинските мебели ще намерят идеалното си място тук.

Къщата за градински инструменти може да се комбинира от различни стилове, цветове, размери и подходящи принадлежности, а неподвластните на времето дизайн и материали се адаптират хармонично към всеки стил.

Къщите се предлагат в 2 дизайна (класически филигранен или плосък съвременен) и в 2 различни форми на покрива (двускатен или едноскатен покрив), както и в много различни цветове.

Съхранението на дърва може да бъде стилно и красиво, а металните сглобяеми навеси за дърва за камина на Hörmann са доказателство за това.

Сглобяемите навеси за дърва за камина за външна употреба могат също да бъдат оформени индивидуално и адаптирани точно към желанията на клиента. Те се предлагат в различни стилове, цветове и размери, а благодарение на допълнителните принадлежности сглобяемите навеси предлагат и разширени възможности за съхранение.

Защо от метал?

За разлика от дървото, горещо поцинкованата, формоустойчива и прахово боядисана листова стомана на металните къщички и навеси за съхранение, ги прави устойчиви на атмосферни влияния и плесени, на горене и деформация и почти не изискват техническо обслужване.

Продуктите за съхранение на Hörmann са 100 % неутрални по отношение на климата. От компанията използват екологично чиста енергия за цялото производство и компенсират остатъчните емисии, като подкрепяме проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...