Създайте индивидуално излъчване на вашата градина

Градината е естественото продължение на Вашия дом! 

5965

Градината е естественото продължение на Вашия дом! 

Един от начините да ѝ придадете индивидуален облик – като се възползвате от дизайнерските решения с марка Semmelrock. Красивият растер на паважа може да направи пейзажа около дома Ви по-привлекателно място. В продължение на 10 години, "Земелрок Щайн унд  Дизайн" ЕООД предлага, разнообразни продуктови решения на българския пазар. Динамично развиващата се продуктова гама предлага разнообразни повърхности, цветове и формати, с които можете да създадете впечатляващо излъчване за алеите, паркинга, зоните за релакс.

Ако добавите елегантен завършващ кант в края на настланата площ, ще получите отчетлив резултат, който ще промени цялостната атмосфера на двора.

Съчетайте го с цвета или структурата на фасадата, конструкцията на покрива или друг елемент от архитектурата на заобикалящите Ви сгради и ще ги накарате да изпъкнат. Ако желаете можете да превърнете в акцент градинската архитектура или озеленяването и това ще добави красива орнаментика, а Вие ще се наслаждавате на резултата и на времето прекарано в градината. Можете да комбинирате различни модели, цветове, текстури и формати. Можете да творите в хармония с личните Ви предпочитания.

! ИДЕЯ - Комбинирайте продукти от еднакви продуктови серииАко сте привърженик на традиционния подход или класичeската визия, изберете комбинация между различни формати и цветове от една продуктова фамилия. Независимо дали ще изберете гладка бетонна или структурна повърхност с малко въобръжение и комбинация между цветовете ще постигнете впечатляваща картина.

Ако търсите идеи за оформление на елегантна площадка, пътека или алея, възползвайте се от нашите предложения, разработени с настилка Pastella в различни цветове и формати.


! ИДЕЯ - Комбинирайте продукти от различни продуктови серии

Ако искате да избягате от традиционното излъчване и да създадете оригинална атмосфера, комбинирайтe различни струкутури, цветове и формати. Вълнообразните кантове и живите цветове създават интригуващо усещане за всяко пространство.

Ако търсите вдъхновявящи модели възползвайте се от нашите идеи за комбинации с настилки Suprema, Appia Antica, Palio, City top и Pastella.

 

Разбира се, бетонните настилки са добро начало, но перфектно настланата повърхност гарантира дългия живот на настилката. Лошият монтаж може да компрометира и най-добрия дизайн, ето защо Semmelrock винаги напомня за необходимостта от коректна подготовка, полагане и фугиране, съобразно стандартите. 

Използвайте цветни кантове, за да създадете оптически завършено пространство пред входа и около дома Ви. Открийте още оригинални комбинации за атрактивен дизайн, с които да подчертаете различните зони в градината, в каталога “Идеи за градина 2018” или като ни посетите в мострената градина, където с удоволствие ще Ви консултират нашите служители.

Сподели: