7 идеи за трансформация на балкона

Той се превръща в напълно ново помещение

898

Какво има на вашия балкон? Много често той неусетно се превръща в убежище за всякакви боклуци, сезонни принадлежности, колелета или неща, от които нямаме нужда. Ако все пак имате малко желание и положите известни усилия, може да трансформирате напълно балкона и дори да увеличите жилищното пространство. Как ли? Ето няколко идеи.

1. Бар

Една от най-романтичните опции. Тук винаги можете да се събирате на чаша питие с приятелите и семейството си. Поставете плот под прозореца и подредете бар столове, инсталирайте хубаво осветление и се наслаждавайте на гледка към светлините на града - какво би могло да бъде по-хубаво?

2. Спалня

Балконът може да се превърне в удобна спалня. Чудесна идея, ако искате да се наслаждавате на гледката докато почивате. Трябва да помислите за добрата изолация, но в крайна сметка комфортът е несравним.

3. Библиотека

Дори в ерата на технологиите много хора предпочитат да купуват истински книги. Но с течение на времето те могат да заемат много място. Ето защо, балконът може да се превърне в удобно място за това. тук не само ще държите колекцията си, но и ще оформите кът за четене и почивка.

4. Спортна зала

Едва ли има много хора, които могат да се похвалят със стая за фитнес в апартамента. Но ако балконът не ви е необходим, той е отлична опция за фитнес стая.

5. Като част от стаята

Като цяло можете да направите балкона част от стаята. Разбира се, не е необходимо да се разрушава стената. може да се възползвате от перваза, за да отделите зона.

6. Творчески кът

Може би най-логичният вариант на организацията на пространството на балкона. Ако имате хоби или нямате място, на което да държите инструментите си – ето идея.

7. Градина

 

Друга чудесна възможност за организиране на балкона е да го превърнете в зелена градина. Това е един от най-красивите, но иронично и един от най-бюджетните начини за трансформация на балкона. Тук ще го превърнете в чудесна малка площ за отдих.

8. Офис

Понякога работата в семейна среда може да бъде много неудобна заради разсейващите фактори. Затова помислете за място, което да оформите като домашен офис и на което да вършите спокойно работата си.

Сподели: