Най-лесният начин да почистите двора, дори и при упорити замърсявания

Най-лесният начин да почистите двора, дори и при упорити замърсявания

Качеството ни носи радост. Особено тогава, когато работата се върши с лекота и резултатът от нея e добър. С водоструйките от компактен клас STIHL RE 90, RE 100, RE 110 и RE 130 PLUS можете лесно да се справите с дейности по почистване около дома, в двора и градината и на лични превозни средства.

 

За всяка задача те предлагат подходящо оборудване с доказаното качество на STIHL, което се вижда в комфортното им управление и обслужване, здравите материали, от които са изработени, напр. висококачествената помпа за високо налягане от алуминий с бутала от неръждаема стоманена сплав, и блестящия резултат при почистване. Безчетковите им асинхронни двигатели (без RE 90) сe отличават със здравина и дълъг експлоатационен живот.

 

Уредите убеждават и с практичните си елементи в оборудването: Вградената макара с маркуч при модела RE 130 PLUS и не усукващата се бърза връзка на пистолета, при всички модели, осигуряват практично съхранение на маркуча без усукване. Посоката на струята на въртящия се накрайник под високо налягане се насочва идеално съобразно работата.

 

Телескопичната алуминиева ръкохватка на RE 110 и RE 130 PLUS е компактна при съхранение и практична при транспортиране на двата модела, а втората ръкохватка при RE 130 PLUS улеснява още повече пренасянето и съхранението му. Дюзата с плоска струя и роторната дюза, които са част от серийната окомплектовка на моделите, предлагат подходяща и ефективна настройка за всеки вид замърсяване като според нуждата можете да регулирате налягането директно от дюзата с плоска струя, а с ефективната роторна дюза отстранявате дори упорити замърсявания от нечувствителни повърхности. Освен това посредством включения в окомплектовката комплект за разпръскване към водната струя можете да добавите и почистващ препарат.

 

За целта комплектът за разпръскване просто се монтира на накрайника. Така упоритите замърсявания нямат никакъв шанс.

Предлаганите аксесоари разширяват областите на приложение, напр. отстранявате скритите замърсявания с комплекта за почистване на тръби с дължина 15 м и дюза. Почиствате без пръски вертикалните и големите хоризонтални площи с помощта на накрайниците за почистване на двор RA 90 или RA 110.

 

Благодарение на възможността за съхранение на аксесоари на уреда в случай на нужда принадлежностите са винаги под ръка.

 

Така с компактните водоструйки на STIHL почиствате удобно и без усилие градинските мебели, личните превозни средства, гаража и работилницата, стълбищата, каменните настилки, както и упоритите замърсявания по стени и фасади.

 

Здравите и висококачествени части се грижат да се радвате дълго на водоструйката си STIHL и да постигате блестяща чистота.

 

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...