Направи си сам проекти за градински мебели

Обновете старите мебели

2232

Много от нас ще прекарат следващите месеци, наслаждавайки се на топлото време и на приятните часове навън. А какво по – хубаво място за това от двора или градината? И защо да се примиряваме със старите мебели и декорация, когато лесно може да си направим нови. При това, без да ни струват един куп пари и такива, които ще имат уникално излъчване, защото са създадени от нас.

Ето няколко идеи:

Помощна масичка

Трябва ви кръгло парче дърво, крачета тип фиба, тиксо, боя, инструменти. Закрепете крачетата за дървения плот и оцветете с боя според вашите предпочитания. Използвайте тиксо, за да оформите шарки.

Създайте уникален чадър

С помощта на водоустойчиви бои направете шарки по стария чадър и той ще придобие напълно нова визия.

Малка масичка за сервиране

Ако имате стара маса, не я изхвърляйте. Почистете я добре, минете със шкурка и лакирайте. Освежете с ярки цветове и шарки.

Плетен стол

Ако плетенето е вашата сила, защо не помислите за уникален плетен стол. Използвайте рамка от стар шезлонг или кръгъл стол и изплетете седалка от здрава прежда или въжета.

Обновете креслото

Имате ли на тавана или в мазето стар плетен стол, който събира прах.  Не го изхвърляйте с лека ръка. Почистете, боядисайте и сложете нова възглавница или облечете старата.

Мини бар

Знаете ли, че от чекмедже с разделители може да направите мини бар за градината? Не вярвате, вижте това тук и се пригответе за парти. 

Сподели: