Лятно парти в двора

Лятно парти в двора

Лятото е времето за ваканции, почивка и партита у дома или някъде навън. А как да създадете неповторима и незабравима атмосфера? Ето няколко съвета.

1. Балони

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Украсете балони с ефирен тюл - просто и красиво!

 

2. Бутилки вместо чаши

За големи партита можете да замените чапите с малки бутилки със сладки сламки, прикрепени отстрани. Те са по-удобни за държане в ръката.

3. Декоративни подложки за покривка

Искате истинско лятно парти на плажа? Украсете масата с листа от палма или фикус! На такава оригинална покривка, всяка чиния ще изглежда екзотично, като в модерен курорт.

 

4. Цъфтящи клони

Ябълка, череша, круша или жасмин цветя са подходящи като декор за пролетно парти. Закачете малки вази, стъклени флакони или стари крушки и вкарайте в тях малко клонче - просто, но толкова романтично!

 

5. Минималистични декорации

Лалета и други градински цветя са идеални за минималистичен декор на масата. Поставете три цветя със стъбла с различна дължина в обикновена стъклена ваза или висока чаша, поставете камъчета или декоративни камъни на дъното за красота и стабилност и налейте малко вода. Такива необичайни цветни композиции ще се превърнат в истинска украса на празничната трапеза.

 

6. Кофа за шампанско

Кофа с шампанско е задължителна за всяко лятно парти и може да се превърне във фокусна точка за всяко парти. Замразете свежи цветя в големи кубчета лед и ги сложете в кофата.

7. Детайлите на масата

Пръстените за салфетки могат да бъдат заменени с обикновено въже за опаковане, украсено с нежна клонка или цвете. Дреболия, но именно от такива дреболии се създава общото впечатление от сервирането.

 

8. Флорални "конци"

Купете балони и завържете дългите зелени стъбла на растенията им. За повече романтика можете също да ги украсите с пъпки и цветя.

 

9. Флорална завеса

Завесата от свежи цветя е един от простите, но оригинални методи за лятна декорация на почти всяка стая. Може дори да се използва на открито! За да създадете модерен ефект на омбре, използвайте цветя в различни нюанси - от бяло и бледо розово до наситено червено.

 

10. Малки пролетни букети

Вместо големи луксозни букети и кошници с цветя на масата, можете да използвате малки букети. Такива миниатюрни композиции са идеални за декориране на маса и ще служат като приятен подарък за вашите гости.

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...