Лесни проекти за градински решетки

Тях можете да направите този уикенд

524

Проектите за направи си сам градински решетки са лесен начин да украсите градината си, да й придадете по – подреден вид, но и да добавите неочакван елемент към вашия двор.

Как да създадете вертикална градинаПридайте нов облик на градината с нашите предложения  

Преди да започнете изработването, трябва да имате предвид няколко фактора. Първо - да помислите какъв вид растение ще отглеждате и колко пространство ще ви е необходимо, след като порасне. Големите лозови растения очевидно ще се нуждаят от по-големи конструкции, но и от по-здрави материали, за да поддържате теглото им. По-малките растения или зеленчуци могат да бъдат пуснати по по-леки решетки, направени от тел или канап.

Добавете чар и уют в двора и градинатаСледвайте няколко лесни стъпки

Второ, трябва да помислите за естетиката на вашия проект. Някои от проектите, които ще видите, са направени от рециклирани материали и ще изглеждат очарователно в еклектичната градина.

Независимо дали имате зеленчуци или цветя, едногодишни или многогодишни растения, тези прости проекти ще ви помогнат да разкрасите двора и да поддържате ред.

20 атрактивни идеи за градината, вдъхновени от приказкитеДизайнът на градината може да бъде приказно красив и вдъхновяващ
Сподели: