Лесни идеи за терасата или двора

Преобразете мястото за почивка  

2477

Стилен, елегантен, впечатляващ. Не, не говорим за хола. Това е вашият балкон или малък двор. Много лесно той може да придобие нов вид и да се превърне в любима част от дома. Ето защо ви предлагаме няколко свежи идеи за преобразяването или обновяването му, точно преди топлия сезон.

Създаването на открит оазис на терасата или малкия вътрешен двор може да изглежда като трудна задача, но това съвсем не е така. Трябват ви само подходяща външна мебел, която е трайна, но елегантна. Малките пейки и тънките столове са препоръчителни, ако обичате да се събирате с приятели. Ако нямате градина или достатъчно площ, заложете на саксии, които аранжирайте.

Възползвайте се от стените – сложете на тях малки саксии с билки или прибори за барбекю.

Удобни възглавници – те не са само за вътрешните мебели. С тях ще създадете много уют и красота на пространството навън. Изберете такива с траен и устойчив на слънцето плат.

Цветове – те са важни, за да внесете настроение на балкона или двора. Не се страхувайте да експериментирате с ярки нюанси, помислете не само за цветен текстил, но и за цветни мебели.

Саксии за прозореца – те са много стилни и ще донесат колорит.

Вентилатор на тавана – така ще внесете ретро стил. Освен това ще охлажда през горещите дни.

Килим – не мислете, че той е само за вътре. Има устойчиви модели, специално за тераса. Съчетайте с текстила.

Вътрешните мебели навън – така ще придадете много уют и елегантност на мястото.  

Не забравяйте сянката – шатра, завеси, чадър или тента – изберете според формата и големината на мястото. 

Сподели: