Как да добавите чар в градината и да спечелите награди

И няколко идеи от Semmelrock как да превърнете градината в отражение на св...

9194

Ето няколко идеи как да превърнете градината в отражение на своя характер

Създайте индивидуално излъчване на вашата градинаГрадината е естественото продължение на Вашия дом! 

От къде да започнете?
 

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

- Добавете „цвят“ в пътеките: Как да го направите? Например добавете като завършек на Вашата алея кант, който контрастира с основния цвят на настилките. Изберете цвят който е любим за Вас и ще внесе настроение в градината.

Ако предпочитате натуралната красота на природата, можете да оформите пътеките само с няколко плочки и широки фуги, които ще изпъкнат на фона на естествен чакъл, декоративни камъни или трева. Зависи само от Вас 

- Направете акцент, очертайте зона за игра на дама или градински шах, използвайте настилките като своебразна палитра за да декорирате терасата или верандата, площадките в двора...

Персонализирайте настилката, има различни начини да оставите своя „отпечатък“. Тук не коментираме многобройните възможности, които можете да намерите на пазара и буквално да оставите отпечатък върху настилката в двора, от дланите си или тези на децата, можете разбира се да отбележите и стъпалата си, но нашите предложения са малко по-различни, например:

Направете акцент, очертайте зона за игра на дама или градински шах, използвайте настилките като своебразна палитра за да декорирате терасата или верандата, площадките в двора...

- Създайте свое изкуство - използвайте свои неща от ежедневието за да придадете очарование на своето място, например старите играчки на децата могат да се превърната във висяща украса около люлката или пясъчника в двора. Превърнете старите съдове в саксии за цъфтящи цветя или билки, които да поставите покрай пътеката или в беседката, до барбекюто, покрай парапета на терасата... всичко зависи изцяло от Вас.

- Направете от градинското оборудване декоративен елемент. Например градинската чешма може да изглежда наистина красиво, поставете нестандартен подвигнат клоц за цъфтящите сезонни растения, за да ги отделите от тревата и да им осигурите нужната почва или декорирайте зоната за компостиране оформете я така, че да стане част от пейзажа.

Не се страхувайте да смесвате елементи с различна функционалност. Комбинирайте структурите и цветовете така, че да добавите своя „чар“ в пространството което Ви заобикаля. Не забравяйте, че това е Вашето кътче за игра, забавления, спокойствие или почивка, а може би всичко това ... и не само за Вас.

Още предложения за дизайн в “Идеи за градина 2020”.

Искате ли да спечелите със Semmelrock? 

Включете се в играта на нашата FB страница  и спечелете страхотните награди на Semmelrock. 

 

 

Сподели: