Ето как да постигнете перфектна визия на вашия двор без усилия

Тайната е в изборът на правилните уреди за поддръжка  

1064

Вашата градина е вашата визитна картичка. Тя отразява стила ви, показва какво харесвате, как обичате да почивате и да се забавлявате. Ето защо градината трябва да бъде и ваш личен проект. Но за да постигнете перфектната визия, да създадете оформлението, което желаете, и то без усилия, се нуждаете от качествени инструменти. Освен да отговарят на високи изисквания, те трябва да са с висока мощност, но в същото време лесни за употреба. 

И ако вече си мислите, че няма такива уреди, ще ви докажем, че грешите.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Например акумулаторната система COMPACT на STIHL със сменяеми литиево-йонни батерии AK ви предлага точно тази комбинация. С разнообразния асортимент от висококачествени уреди STIHL ще изпълнявате без проблем всички свои задачи. С тях ще се справите с работата в градината още по-ефективно, независимо от това дали ще косите трева, подрязвате храсти или жив плет, отстранявате листа, режете дърва или оформяте краищата на моравата, тъй като всеки от уредите на системата е лек, тих и ефективен – управлява се без усилие и е достатъчно мощен, за да се справи и с тежките задачи в градината.

  

За ефективно косене на малки до средно големи градински площи ви препоръчваме леките и маневрени акумулаторни косачки от акумулаторната система COМPACT на STIHL. Без кабел, който да пречи, те заобикалят препятствия като храсти или дървета тихо и без вредни емисии. Компактният им дизайн ви позволява да маневрирате из градината без усилие.

 

С ножиците и уредите за жив плет от акумулаторната система COMPACT ще оформяте перфектно храстите и живия плет в двора и градината. Ниското тегло на акумулаторната ножица STIHL HSA 56 ви позволява да извършвате работата с лекота, като ви дава гъвкавост да оформите храстите и живия плет точно, както ви харесват.

 

Подрязването на по-високи и широки храсти или жив плет вертикално и на височина над главата ви ще бъде безпроблемно с притежаващия по-голям работен обхват акумулаторен уред за жив плет STIHL HLA 56. Той е толкова ергономичен и добре балансиран инструмент, че работите с него с лекота. Освен това, за лесно съхранение и транспортиране дължината му може да се намали до 115 см.

  

За чисто косене по краищата на тревни площи лесното боравене с уреда е от изключително значение. На помощ тук идва лекият, но мощен акумулаторен тример STIHL FSA 56. С него се справяте превъзходно дори и с поддръжката на ивици по края на тревни площи, за която е необходимо по-голямо натоварване. За радост на съседите въпреки мощността си уредът работи толкова тихо, че по време на работа не е необходимо да се носят лични средства за защита на слуха.

  

За да бъде „арсеналът“ от уреди за двора пълен, не трябва да забравяме и качествения трион.

Акумулаторните верижни триони от серия СОМРАСТ на STIHL МSA 120 C-В и МSA 140 C-В са съчетание между легендарната технология на моторните триони и акумулаторна мощност. Те са компактни, високопроизводителни, леки и изключително тихи и са резултат на повече от 90 години опит на STIHL при разработване и употреба на моторни триони за работа в гората и селското стопанство, както и познаване на изискванията за поддръжка на двора и градината.

 

И накрая, но не по значение, да не забравяме и за почистването на двора. За да отстраните без усилия паднали листа и окосена трева, заложете на мощния, тих и лесен за употреба акумулаторен уред за обдухване STIHL BGA 56.

  

Сега пътят към перфектния двор или градина е по–лесен. Няма магия, всичко е въпрос на избор на  правилните уреди. А Вие вече знаете кои са те.

 

Сподели: