Да поиграем на….почистване

Да поиграем на….почистване

Пролет чука на вратата и все повече хора си мислят за пролетно почистване. Сега е най-подходящият момент за почистване на двор, градински мебели или автомобил. За да направим това, ни е необходима водоструйка. На пазара има много марки и модели, но една е марката, която е номер 1 и това е Karcher.

Защо Karcher е толкова различен от всички останали? Компанията Karcher е изобретила водоструйката, този факт е основно събитие в историята на уредите за почистване. Като изoбретател единствено Karcher разполага с опит от десетилетия в разработката на иновативни водоструйки и до ден днешен владее пазара за почистваща техника. Високите изисквания и новите технологии допринасят за по-лесна експлоатация на уредите.

В прав текст: Това са здраво конструирани уреди, които впечатляват винаги с най-добрият резултат и спестяват до 50% време, енергия и вода. Забележително!

Karcher предлага различни продуктови серии и класове уреди в зависимост от нуждите на потребителя.

Продуктови серии Full Control и Premium Full Control – гарантирано перфектен избор с гарантирано перфектни резултати. Толкова контрол не сте имали никога! По всяко време можете да контролирате наляганетo към струйника и към пистолета, а системата Plug ’n’ Clean Ви позволява лесно използване на препарати.

Продуктови серии К2 и К3 – мобилни и гъвкави, което ги прави идеални за периодични почиствания на големи повърхности навсякъде в къщата и при леки замърсявания.

Продуктови серии Compact – компактни и мощни, предназначени за малки площи при леки замърсявания. Със своя удобен размер са лесни за транспорт и предоставят възможно пестенето на място при съхранение.

Класът на мощност е отличителен признак и решаващ параметър за необходимото време за почистване. Ефективността на една водоструйка се определя от комбинация водно налягане и количество вода. Колкото повече площ трябва да се почисти, толкова по-висок е препоръчителният клас на мощност. Това е една от причините за почистването на големи площи, например фасади, да препоръчваме закупуването на уреди от продуктовите серии Full Control  с подходящите аксесоари.

С Karcher връщате блясъка на вашия Вашия дом или автомобил, а почистването е като детска игра и всичко е като ново!

Намерете вашата водоструйка на www.vimax-karcher.com - официален дистрибутор на АЛФРЕД КЕРХЕР ГмбХ за България от 2012 година. За нас възможността клиента да направи правилен избор е на първо място.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...