Балкон на мечтите - идеи за аранжировка и декорация

Балкон на мечтите - идеи за аранжировка и декорация

Идва топлото време, което означава, че е време да потърсим иде за балкона и за неговата декорация. Подбрахме за вас няколко много хитри идеи, които може да приложите и да промените вашата зона за релакс.

Бар плот

Ако имате късмет да се радвате на гледка от прозореца, можете спокойно да превърнете вътрешния перваз на прозореца на балкона в маса или бар плот. Тази опция е особено удобна на кухненския балкон. Поради малкия размер на плота, той може да бъде направен от почти всеки материал - основното е, че е водоустойчив.

 

Хамак

Добра идея за любителите на релаксацията би бил хамак на балкона. Хамаците са рамкови и висящи. Последните заемат по-малко място, но няма да е толкова удобно да лежите в тях, както в рамкови, които имат свои собствени опори. Освен това за рамков хамак не е необходимо да пробивате стени и да монтирате крепежни елементи.

Има и компромисен вариант - висящ стол за хамак. Заема малко място, но има собствена рамка за опора.

Растения

Ако твърде много топлина и светлина проникват през балкона, помислете за лозя, бръшлян или други увивни растения. Разбира се, такъв метод за защита от слънчева светлина ще отнеме време, но е подходящ и за неостъклени балкони.

Зеленият воал ще създаде прохлада и сянка.

Пуфове и книги

През есента е много приятно да седиш с книга и чай, слушайки премерения звук на капките. Особено изкушаващо е да легнете върху мек пуф или възглавници и да поставите библиотека до стената ... Всичко това може лесно да се приложи на вашия балкон.

Офис

Балконът е чудесен да оборудвате офис тук. Естествената светлина и чистият въздух са чудесна помощ за работния процес. Просто се погрижете за удобно бюро и за подходящ стол. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...