5 идеи за аранжиране на много тесен балкон

5 идеи за аранжиране на много тесен балкон


Дори много тесен балкон може да бъде удобен и да се превърне в любимото ви пространство в апартамента. Как да постигнем това?

Балконът е специално „външно“ пространство в апартамент, но по някаква причина мнозина използват изключително за съхранение на стари мебели и „паркиране“ на велосипеда. Всъщност, с малко въображение, дори на няколко метра можете да създадете уютна и комфортна атмосфера.

Основното нещо е да използвате максимално възможностите на пространството. Ето няколко идеи за това: 

Полезни стени

Пространството на тесния балкон е много ограничено. Ето защо е много важно да се използват възможностите, които стените дават, например, да се монтират рафтове върху тях. Тук можете да поставите книги, сувенири или цветя. Декорът на стената със снимки и картини ще направи интериора наистина уникален.Сгъваеми мебели

За да спестите място на тесен балкон, най-добре е да използвате сгъваеми мебели. С компактна маса и столове ще имате много поводи да прекарвате повече време на балкона. И когато няма нужда от тези мебели, няма да е трудно просто да ги сгънете.

Идея е инсталирането на бар плот на тесния балкон - мястото ще бъде идеално както за закуски, така и за партита с приятели.

Зелен ъгъл

Искате ли да създадете свой собствен оазис? Можете да реализирате тази идея дори на тесен балкон. За да направите това, можете да използвате стената на балкона, която гледа към улицата. Инсталирайте тук рафтове за саксиии с растения или създайте мини цветна градина. Малки дреболии

Дори малкият балкон може да бъде направен уютен. Всичко, от което се нуждаете, са цветни възглавници, свещи, одеяла, цветя. Използвайте същите аксесоари, които са били използвани в декора на други стаи във вашия апартамент. Основното е, че балконът все още има определен стил.

Работна зона

Тесен балкон е идеално място за създаване на лятна версия на офис там. За да направите това, достатъчно е да поставите малка маса, стол и да се погрижите за осветлението. Работното място на открито гарантирано генерира нови идеи.

Хамакът ще ви помогне да създадете място за отдих на балкона. Съхранението му не изисква много място в пространството, а монтажът не отнема много време и усилия.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...