Вдъхновяващи идеи за дизайн на спалнята на тийнейджъра

Вижте стаята им през тяхната перспектива  

401

Ако ви кажем, че може би няма по – трудно нещо от това да декорирате стая на тийнейджър, няма да е преувеличено. Тяхната спалня е не само място за спане. Това е кътчето, в което те бягат от света на вечните изисквания и правила, където си почиват, мечтаят, творят, канят приятели.

5 детски стаи от къщи на звездиКъде спят децата на Джесика Алба, Гуинет Полтроу, Уил Смит

В тази деликатна възраст, местата, където тийнейджърът може да се изрази са малко, а стаята им може да се превърне в спасителен пристан. Ето защо ее важно да подходим с разбиране и търпение при обзавеждането й,  да се съобразим с идеите им, колкото и абсурдни да ни се струват.

25 + идеи за обзавеждане на момичешка тийнейджърска стаяЗаложете на любимия цвят като акцент на стаята

Не е новина, че днешните тийнейджъри са наясно с много неща и са в крак с най-новите тенденции. Но те са и разкъсани между детството и зрялата възраст. Повечето имат любими вещи, от които не са готови да се откажат, но търсят стая, която е по-зряла и по-сриозна от стаята в детството.

Независимо от размера, спалнята на тийнейджъра трябва да бъде достатъчно гъвкава, за да могат да се правят промени, да има достатъчно място за хоби, за приятели и за учене. И не на последно място, тя трябва да е функционална и съобразена с тяхната възраст, вкус и интереси.

Идеи за декорация на тийнейджърската стаяВнесете непринуденост и чар
Сподели: