Шик идеи за стаята на тийнейджърката

Покажете личния стил

882

Всяко момиче в тийнейджърска възраст има свой собствен стил. И как по – добре да го изрази ако не чрез своята стая? Ако пред вас стои задачата да обзаведете стаята на подрастващото момиче, вижте няколко интересни идеи за декора на стаята.

Поглед нагоре

ikea.bg

Добавете блясък към обикновена бяла спалня с шик тапети. Вариант е да заложите и на винилови стикери.

Цвят и функционалност

 

Цветните стени дават настроение и излъчване в тази спалня с изцяло бели мебели.

Стена със спомени

Мрежата от ленти, прикрепени към стените, е чудесен начин да покажете любимите снимки, пощенски картички или картини. Освен това може да ги сменяте по всяко време според настроението.

Свежо и романтично

 

Тази елегантна спалня, обзаведена в елегантен рустик стил се отличава с меки пастелни стени, смесица от цветни и карирани тъкани и бюро, което се превръща в тоалетна масичка.

Нестандартно бюро

Няма място за бюро? Помислете за превръщането на вградения гардероб или ниша във функционално учебно пространство като тази в тази стилна спалня.

Уютна и семпла

Тази малка спалня се отличава с голям стил, благодарение на тапетите – акценти и комбинацията на текстури.

Весело жълто

Насладете се на този топъл и светъл цвят на спалнята, като боядисате само долната част от стените и пренесете цветовете като акцент на постелка, завеси и стенни декори.

С активни зони

Перфектна за тийнейджъри от всяка възраст, тази сладка модерна стая е проектирана с няколко зони – за учене, спане и почивка.

Флорални мотиви и изчистени линии

Съвременните черни, бели и сиви мебели предлагат елегантен контраст на тапетите флорални мотиви.

Цвят и еклектика

Това забавно, колоритно пространство има всичко, което тийнейджърката може да иска: шик мебели за съхранение, еклектични аксесоари и ярки цветове.

Вижте и още идеи за стаята на тийнеджърката:

 

Сподели: