Изумителни идеи за детската стая

На вниманието на всички родители  

3469

За всяко дете е много важно да има свое собствено лично пространство в къщи. Затова ако размерът на дома ви позволява, обзаведете негова собствена детска стая. Така това ще позволи на малкия човек да расте и да се развива самостоятелно, да разгърне творчеството и фантазията си, това ще бъде неговото място, на което да се чувства удобно и уютно.

Ако имате нужда от вдъхновяващи идеи, ето няколко.

ikea.bg

1. Звезден дъжд

Приятна детска стая в спокойни сиви тонове, като акцентът е стената, украсена със звезди. Изобилие от ярки декорации правят това пространство светло и весело.

2. Приказна поляна

Прекрасна детска спалня с тъмни стени, огромна площадка за игри и изобилие от оригинални декорации, които правят тази стая динамична и много уютна.

3. Пеперуди

Просторна детска стая с бели стени, двуетажно легло, ярки пеперуди по стените и много цветни детайли. Идеалното уютно убежище за две момичета.

4. Цветни мотиви

Очарователна детска стая със стена – акцент с деликатен розов нюанс, коралови и сини мебели, светлосини завеси и достатъчно голямо легло, което да е уютно убежище за някоя малка принцеса или тийнейджърка.

5. Игрален дизайн

Стилна детска стая, декорирана в спокойни светли нюанси с жълт акцент на едната стена, малко легло с оригинална табла. Интерес създават бюрото с рафт под формата на малка къща и множеството декоративни детайли.

6. Оригинален принт

Оригинален интериор с бели стени, раиран килим и креативен дизайн на зоната за отдих с легло, поставено срещу стената с красив печат, вградена библиотека и шведска стена.

7. Стаята на супергероя

Фантастичен дизайн на стая за момчета, с оригинален тапет, ергономична работна зона до прозореца и място за спане, позиционирани в ниши със сини тапети, голям плакат и много вградени рафтове.

8. Научна лаборатория

Просторна стая в сиви тонове, с голям диван и работна зона, стилизирана като научна лаборатория, която се превръща във фокусна точка в интериора.

9. Спокоен тон

Малка спалня, декорирана в неутрални сиво-жълти нюанси, с работно място до прозореца, оригинално високо легло с въжена стълба и зона за почивка под него.

10. Град

Оригинална детска стая, оформена с легло – къща. Зад фасадата й се крие място за игра, за отдих и гардероб.

Сподели: