Очарователни направи си сам проекти за щастливи деца

Цветни и забавни предложения

5079

Досега сме ви показвали много „направи си сам“ проекти за хола, кухнята, двора и дори за банята. А защо да не помислим и за стаята на детето? Ако направим нещо за тях със сигурнсот ще ги накарате да се чувстват специални и ще ги ощастливите.

Предлагаме ви няколко идеи за подобни проекти, които може да реализирате лесно с вашето дете.

Въже за произведенията – опънете въже от единия до другия край на стаята и купете цветни щипки. Закачете рисунките на децата, така те ще се чувстват много горди, че показвате произведенията им.

Празната стена може да запълните със спомени – снимки на децата като малки, отпечатъци от ръчички, весели рисунки. Изберете подходящи рамки и подредете арт стена.

Добавете малка мрежа за страницата на леглото. Нека там детето да държи любимите си играчки.

Пчелно семейство. С помощта на ролка от тоалетна хартия направете пчелна пита, а от пластмасова капсула от шоколадово яйце и конец – пчелички.

Първата буква от името. Един аксесоар, който ще бъде много специален за детето. Напишете първата буква от името му и създайте собствено изкуство. Стари копчета са чудесен варинат за подобна идея…Или пък с пастели

  

Коли от кашони. Няма дете, което да не обича да си играе с кашон. А защо не му построите кола? За целта ви трябва кашон, стари пластмасови чинии и цветна хартия.

Цветен дъжд. Още един страхотен аксесоар за стената. Проявете малко повече майсторство, а декорацията ще внесе колорит в стаята.

Къщичка за игра – трябва ви само голям кашон.

Етажерки – скейбордът не е само за каране. С него стават и страхотни, уникални рафтове.

Още една идея за шкаф.

Момчетата ще бъдат горди с подобен аксесоар за стената.

 

 

 

Сподели: