Направи си сам проекти за съхранение в детската стая

Идеи, с които ще поддържате стаята организирана  

587

Плаващи кубове

ikea.bg

Монтирайте квадратни кошчета на стената, на които може да съхранявате дребни вещи. Под тях сложете кошове за играчки.

Нова употреба на старата маса

Освежете старата маса за кафе и я използвайте в детската стая като място за игри и творчество.

Място за книгите

Организирайте книжките в тесни рафтове, който да прихванете с големи еластични ленти. Така може да съхранявате малки предмети, без да се притеснявате, че ще паднат.

Стилно  излъчване

Две малки библиотеки и ракла оформят чудесен кът в момичешката стая. Възглавницата върху раклата осигурява място за четене и почивка.

Разделение на аксесоарите

За да съхранявате различни малки аксесоари в платнената кутия, помислете за разделител, с който лесно ще ги отделите един от друг.

Галерия

Направете стена от коркови табла за забавление и на която децата да покажат арт проектите си. Открит рафт с кошове предлага достатъчно място, за да държат там аксесоарите за рисуване.

Старо чекмедже

Не изхвърляйте старото чекмедже. Боядисайте го, сложете му колелца и го използвайте като място за съхранение под леглото.

Място за учене

Придайте детска стая различен вид като сложите работна маса, която минава покрай цялата стена. Боядисайте я във весел цвят за повече настроение.

Забавно въже

Ако децата обичат да рисуват, закачайте произведенията им на въже, което може да закрепите с куки на стената. Така стаята никога няма да бъде скучна.

Място за съхранение на таблата

Ако поръчвате легло на детето, нека таблата да бъде с малки кубчета, които да бъдат и място за съхранение. Там може да държи книга или малък аксесоар. 

Сподели: