Идеи, с които ще превърнете детската стая в остров на щастие, радост и комфорт

Всяко дете ще поиска подобна стая

1409

Детската стая е една от най-важните стаи в къщата. Всъщност това е неговото помещение, в което то трябва да се чувства удобно и уютно. Дори ако детето ви все още е много малко, не подценявайте оформянето на интериора в неговата стая. Ето няколко идеи, с които  определено ще помогнат да превърнете стаята му в остров на щастие и забавление.

1. Игра с цветове

ikea.bg

Играйте с цвета на стените в детската стая. Начертайте къща в зоната за сън, контрастиращ с основния цвят на стените. Това ще направи стаята интересна и ще даде на детето чувство за сигурност и безопасност.

2. Сън и място за игри

Големият без рамки матрак е страхотна идея за дете. Естествено, той трябва да бъде с високо качество и да бъде удобен за детето. Украсете този матрак с балдахин, висящи фигури и светли възглавници.

3. Елегантност

Елегантна детска стая, декорирана в неутрални нюанси, с прекрасен диван без рамки, дървени рафтове и изобилие от прекрасни украшения, които правят интериора приятен и уютен.

4. Игри

Малката зона за игри със спортно и развиващо се оборудване ще направи стаята истински увеселителен парк. В свободен ъгъл на стаята можете да поставите мек матрак или лост. Ако зоната на стаята ви позволява, можете да инсталирате и шведска стена.

5. Вградено легло

Диванът, вдлъбнат в пода, ще стане уютно легло, както и любимо място за игри през деня.

6. Висящ стол

Дори в малка детска стая има място за висящ стол. През първите години от живота, такова кресло може да се използва като люлка. С течение на времето, столът ще се превърне в стилен аксесоар и уютно място за четене.

7. Оригинална врата

Важен детайл от детската стая е вратата. Разбира се, можете да спрете на класическата версия, но също така можете да покажете творчество, като изберете нещо оригинално.

8. Стена акцент

На мястото на зоната за игри сложете контрастен акцент и нисък подиум. Тази област ще пасне перфектно с различни ниши с рафтове за играчки и книги, етикети за измерване на растежа, таблица за творчество и всякакви други аксесоари за игри и развитие.

9. Оригинално легло

 

 

Леглото е основният елемент в спалнята, а в детската стая не е изключение. Ето защо може да изберете необичайно мансардно легло със, стълба, библиотеки, място за игра и малка маса отдолу.

10. Къща

Зашеметяващо детско креватче под формата на къща, изработена от дървени палети, ще се превърне в красива декорация в детската стая, чудесно място за игри и отдих и ще даде на детето усещане за неприкосновеност и сигурност.

Сподели: