Идеи от детството, които може да реализирате сега

Превърнете стаята в приказка

572

Всеки в детството си е имал представа за къщата на своите мечти, а когато пораства осъзнава, че за да я реализира не е толкова лесно. Но има и хора, които не са се отказали и са последвали бляновете от годините, когато са били деца.  

Вижте няколко вдъхновяващи примера за това, че когато човек иска нещо много силно, въображението няма граници.

ikea.bg

1. Легло-аквариум

Нищо не може да бъде по-красиво от това, когато се събудите да видите рибките, които преминават над главата ви. Това ще ви помогне да се отпуснете вечер след тежък работен ден.

2. Полилей, който превръща стаята в гора

 

За да направите това, е необходимо само да украсите полилея с малки клони, наподобяващи нишки. А когато пуснете осветлението, ще изглеждате така, все едно сте в малка приказка.

3. Открит плувен басейн

Този фон създава впечатлението, че няма начало и край и е толкова завладяващо. Декор, който очарова със своята уникалност.

4. Люлка на масата

Ако търсите по - интересен начин да се храните и да се забавлявате с приятелите си, защо не монтирате люлки около масата.

5. Пясък под работната маса

Така краката ви няма да усещат умора по време на работа.

6. Стълбище - пързалка

Ще имате повече време да почистите или да свършите някоя работа докато децата ви се забавляват, пързаляйки се по тази стълба.

7. Скрита маса за билярд

Мястото не е проблем, ако искате да имате билярдна маса. Просто я съчетайте с трапезарната.

8. Хамак – легло

Ако леглото  ви отегчава, тогава този дизайн ще ви хареса. Прикрепете към тавана четири здрави въжета и вържете за тях хамак.

9. Домашен кинотеатър

 

Ако живеете в къща имате двор, ето една чудесна идея за летните вечери – удобни дюшеци и голя екран с прожектор са идеалният завършек на деня.

10. Къща на дървото

 

Всяко дете мечтае да си има къща на дървото. Тогава защо не построите такава в…спалнята.  Тази идея ще спести място в стаята за игри, а детето няма как да не го хареса.

 

Сподели: