Модерни системи за съхранение на детски играчки

С тях всичко е под контрол

244

Няма по – хубаво нещо от това човек да има дете, но рано или късно всеки родител се сблъсква с проблема със съхранението на играчките.

10 системи за съхранение, които ще направят малката баня стилна и функционалнаРешение и за най-малкото пространство

За щастие, днес на пазара се предлагат много удобни опции за съхранението им.

20 идейни предложения за съхранениеKлючът към по-компактното и лесно съхранение се крие в някои  прости решене, които може да си направим и сами.

Какво обаче трябва да се имат предвид при избора на система за детските играчки?

На първо място преценете организацията на пространството и систематизирането на играчките.

Уверете се, че системата е безопасна като конструкция и че детето може да я стига само. Овен това самите кутии трябва да бъдат леки, за да може детето да ги мести.

Ето няколко идеи за красиви и оригинални начини за съхранение на играчките, които успешно ще се впишат в интериора.

Дървените щайги са се превърнали в класика за съхранение на детски вещи и са отличен вариант за детската стая. Те не заемат много място и могат да бъдат компактно разположени под масата или по стените. За удобство на детето изберете опции с колела.

Библиотеката изисква много място, но ще служи на детето чак до гимназията. Освен това тук може да се организира не само място за играчки, но и за книги, дрехи и обувки.

Чекмеджетата под леглото са отличен избор за малката стая, особено когато има нужда от повече свободно пространство.

Отворените рафтове ще бъдат стилно решение за всяка стая, но могат да бъдат скъпи. За да направите системата удобна и да стимулирате детето да подрежда, заложете на ярки кутии или кошници.

Текстилни джобове на стената - доста оригинално решение за детската стая. Те са подходящи и за по-големи деца, които проявяват интерес към творчеството, рисуването или четенето.

Висящата кошница ще бъде удобна само при съхранението на меки играчки.

Всяка модерна система за съхранение на детски играчки има както предимства, така и недостатъци, така че е важно да подходите индивидуално при организиране на пространство.

Най-добрият вариант е да не се спирате на един дизайн, а да ги комбинирате.

 

 

15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранениеАко и вашият дом тъне в бъркотия, тази статия е за вас. Предлагаме ви 15 предложения за направа на аксесоари, с които лесно ще да въведете ред  
Сподели: