Креативни направи си сам проекти за детската стая

Декорацията за стената създава фокусна точка

346

Когато декорирате детска или юношеска спалня, най – вероятно не искате да похарчите цяло състояние за декор, който ще омръзне скоро на детето или ще надрастне възрастта и интересите му. Същевременно най – вероятно ще търсите идеи за оформяне на пространство, което излъчва радост и въображение и ще бъде щастливо място, където децата ви обичат да прекарват времето си.

11 страхотни тавана за детската стаяЦветно и интересно

Понякога и най – простите неща могат да имат голямо въздействие и да преобразят стаята. Ето защо направи си сам проектите са лесен и бюджетен начин да зарадвате вашето дете и да внесете нещо ново и различно.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Текстилно изкуство

Най-пищните детски стаиРазкош като за кралско бебе

"Текстилно изкуство" е най-новата тенденция, която се радва на все по – голям интерес. Може да направите пачули, да закачите макраме или малък килим. Играйте с цветове, текстури и комбинации.  

Принтове с бебе

Щампите с бебета са прекрасно допълнение към бебешката или детската стая. Можете да намерите безплатни шаблони в Pinterest, което означава, че само ще трябва да си купите рамка. Можете също така да поръчате персонализирани плакати - красиви мащабни скици на вашето бебе.

Рамка за легло

Рамките за легло тип къщичка придават забавен вид на всяка стая. Те помагат създадете пространство, в което вашето дете може да играе и да почива.

Геометричен декор

Стилните геометрични мотиви и форми проправят своя път и към детските стаи. Те стават все по – популярни и търсени, а благодарение на разнообразието от цветове са идеални за стаята и на момчето, и на момичето. Ако смятате, че няма да се справите с формите, помислете за стикери.

Гирлянди

Те са лесен, но ефективен начин да добавите игриво докосване към спалнята на вашето дете. Най-хубавото е, че можете да персонализирате цветовете и моделите, за да съвпаднат със стила на стаята. Освен това са чудесен начин да използвате остатъци от плат или старо спално бельо.

Книги на стената

Какво ще кажете за тапет от….страници на книги? Доста смело, но оригинално решение, особено за тийнейджърска стая.

Галерия на стената

Създайте стенн галерия, използвайки принтове, плакати, снимки и картички. Това е лесен и забавен начин да персонализирате стаята и да покажете ценни спомени по стилен начин. Стената на галерията може лесно да се актуализира, когато детето ви порасне.

Легла на два етажа за детската стаяЛеглата на два етажа са понякога единственият избор за детска стая
Сподели: