Идеи за обзавеждане на малката детска стая

Помислете за съчетание на нюанси като слънчево жълто и оранжево

4132

Декорацията на малката стая е предизвикателство, но декорацията на малката детска стая е още по – голямо предизвикателство. Причината – децата имат толкова много играчки, че е доста трудно да бъдат прибрани всички. Да не говорим и за постоянния приток на нови и нови попълнения. С малко оптически трика и многофункционални мебели обаче може да постигнете едно много комфортно и широко помещение.

Едно от златните правила при обзавеждане е светлият цвят на стената. Това не означава, че всички стени трябва да бъдат боядисани в бяло. Ярки цветове създават настроение, затова може да създадете красиви цветни акценти. Помислете за съчетание на нюанси като слънчево жълто и оранжево, бебешко синьо с лавандула или розово с лилаво. За да се създаде илюзията за пространство и височина, можете да заложите за едната стена дизайн с тънки вертикални ивици.

Пространството за съхранение може да бъде проблем, защото стаята трябва да бъде спалня, място за игри и работна зона в същото време. Използвайте умни пространствени решения като легло с място за съхранение или високо легло с гардероб.

За още разгледайте нашите предложения за обзавеждане на малката детска стая. 

 

Сподели: