Идеи за декор на тийнейджърска стая

Идеи за декор на тийнейджърска стая

Когато децата ви са малки, изглежда лесно да им направите хубава стая. Каквото и да избират за тях мама и татко, те обикновено са доволни. Но когато децата станат тийнейджъри, те обикновено искат по-различни неща.

Няколко идеи за тийнейджърската стая

Търсите идеи, за да освежите стаята на порасналото ви дете? Няма проблем. Днес ще ви представим няколко свежи и забав...

17/02/2016

Затова, ако пред вас стои задачата да обзаведете стаята на вашия тийнейджър, тогава трябва да създадете уютен декор, който да харесат.

Ето няколко идеи за обзавеждане на тийнейджърска стая, които със сигурност ще зарадват всеки тийнейджър.

Идеи за организация на тийнейджърската стая

Да се обзаведе една тийнейджърска стая често се оказва трудна мисия – заради често сменящите се вкусове и предп...

17/07/2016

Кът за четене

Дори детето да не обича да чете, кътчето за четене е чудесно и за други цели – да играят  видео игри, да пишат или да гледат телевизия. Дори да са само няколко възглавници и одеяла отстрани, можете да създадете неповторим уют.

 

Тройни легла

Ако има повече от едно дете в стаята, е важно всяко да има своето пространство, като същевременно спестите място за неутрална територия. Двуетажните легла са очевиден избор за две деца, но какво ще кажете за три? Така ще могат да канят приятеи на гости.

Стенни рафтове

Стенните рафтове могат да ви спестят много място пространство. Можете да ги пуснете до тавана, да добавите стълба  или да бъдат в интересни форми.

Съхранение за двуетажни легла

Така не само има допълнително място за съхранение, но и да добавите цвят към неутрално легло.

Ламинат по стените

Това е начин да дадете на вашия тийнейджър уникална спалня. Може да използвате еднакъв с пода цвят или да изберете тема.

Скрити легла за максимално спестяване на пространство

Това е идеално за всяко малко пространство, но особено за тийнейджърска стая. Уютният декор на тийнейджърска стая не е лесен за показване, когато леглото заема цялата стая. Можете да превърнете почти всеки голям гардероб в скривалище.

 

Ето и още красиви идеи: 

 

Мама, татко и тийнейджър живеят на 15 кв.м

Малките къщички не са рядкост, но обикновено говорим за ваканционни имоти или за такива за уикенда. Не и в този случа...

27/08/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...