Идеи за декор на тийнейджърска стая

С които ще впечатлите всеки младеж  

660

Когато децата ви са малки, изглежда лесно да им направите хубава стая. Каквото и да избират за тях мама и татко, те обикновено са доволни. Но когато децата станат тийнейджъри, те обикновено искат по-различни неща.

Няколко идеи за тийнейджърската стаяСвежи и забавни идеи за стаята на порасналото ви дете

Затова, ако пред вас стои задачата да обзаведете стаята на вашия тийнейджър, тогава трябва да създадете уютен декор, който да харесат.

Ето няколко идеи за обзавеждане на тийнейджърска стая, които със сигурност ще зарадват всеки тийнейджър.

Идеи за организация на тийнейджърската стаяВъведете ред дори и при най-претенциозния младеж  

Кът за четене

Дори детето да не обича да чете, кътчето за четене е чудесно и за други цели – да играят  видео игри, да пишат или да гледат телевизия. Дори да са само няколко възглавници и одеяла отстрани, можете да създадете неповторим уют.

 

Тройни легла

Ако има повече от едно дете в стаята, е важно всяко да има своето пространство, като същевременно спестите място за неутрална територия. Двуетажните легла са очевиден избор за две деца, но какво ще кажете за три? Така ще могат да канят приятеи на гости.

Стенни рафтове

Стенните рафтове могат да ви спестят много място пространство. Можете да ги пуснете до тавана, да добавите стълба  или да бъдат в интересни форми.

Съхранение за двуетажни легла

Така не само има допълнително място за съхранение, но и да добавите цвят към неутрално легло.

Ламинат по стените

Това е начин да дадете на вашия тийнейджър уникална спалня. Може да използвате еднакъв с пода цвят или да изберете тема.

Скрити легла за максимално спестяване на пространство

Това е идеално за всяко малко пространство, но особено за тийнейджърска стая. Уютният декор на тийнейджърска стая не е лесен за показване, когато леглото заема цялата стая. Можете да превърнете почти всеки голям гардероб в скривалище.

 

Ето и още красиви идеи: 

 

Мама, татко и тийнейджър живеят на 15 кв.мВсичко необходимо на минимум пространство  
Сподели: