Идеи за гардеробнатa в детската стая

Идеи за гардеробнатa в детската стая

Има ли нужда детето от гардеробна? Въпросът е спорен и има своите привърженици и противници. Специалистите по планирането уверяват, че това е най-добрият начин за съхранение на детски неща. Гардеробната замества гардероба, спестява ценни метри за зоната за игра, предпазват дрехите и помага за поддържане на реда.

15 трика, за да имате най-организирания гардероб

Закачете чантите на вратата Не оставяйте вече чантите си разхвърляни из цялата къща. Закачете ги във вътрешната стра...

29/03/2016

Смята се, че оптималната гардеробна започва от четири квадратни метра. Но не всеки има толкова свободно място. Затова на помощ идват мини съблекалните - вградени в свободните ниши или като обособена част от стаята.

Eксперти препоръчват плъзгащи се врати, врати тип акордеон или обикновени завеси.

10 трика за винаги организиран гардероб

Ако мястото в гардероба никога не стига и дори да подредите, само след няколко дни всичко е пълна бъркотия, изглежда ...

26/08/2017

От гледна точка на запълването детската гардеробна не се различава много от тази на възрастните - функциите са едни и същи: систематизиране на нещата и осигуряване на свободен достъп до тях.

Много родители оставят долната част на гардеробната за кутии с играчки или дори малка зона за почивка. Това не е най-ергономичният вариант, но за дете е най-интересен.

Не забравяйте, че гардеробната за деца, също като стаята, трябва да бъде обзаведена и „да расте“  с детето. Затова изберете системи, които са гъвкави и могат да се  надграждат.

Ако искате да направите интериора на съблекалнята "по-забавен", по-добре го напълнете с цветни и ярки кошници и кутии.

Помислете и за светлината – да я достатъчна, за да може детето да намира лесно каквото търси.

Идеи за пейки с вградено съхранение на обувки

Коридорът, колкото и да е малък, е много гъвкаво пространство. Реално няма два еднакви коридора, а освен това има тол...

23/11/2019
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...