Бързи начини да освежите детската стая

С помощта на обитателите й, разбира се  

421

Началото на новата учебна година е идеалното време, за да освежим детската стая. Не е нужно да инвестирате куп пари, да боядисвате стени или да купувате нови мебели. С малко козметичен ремонт лесно ще промените помещението. Включете и детето, за да намерите най – подходящия за него стил.

Преместете леглата до стената, за да освободите място за игра и забавления на пода

Пегборд, бюро и стол ще направят писането на домашното по-приятно. Няколко красиви кутии са идеални за съхранение на аксесоарите.

Не всички спортни съоръжения са достойни за показване, но ако детето ви има любим скейтборд, бейзболна бухалка или дори сърф, помислете дали няма да са красива декорация в стаята им.

Пом-пом гирлянди, големи букви или малки саксии са идеална добавка към откритите рафтове.

Прекарайте един арт следобед и направете с децата си гирлянди със снимки, хартия, шнур или дори макари с конец.

Точно като картините или плакатите, графитите са чудесен начин да промените стените на спалнята на детето. Намерете художник, който може пресъздаде неговия стил.

Направете кът за четене. Сложете малка табуретка или пуф в ъгъла на стаята на детето, за да създадете уютно пространство.

Закачете букви с името на детето на стената, за да добавите персонално излъчване.

Мемо таблата са чудесни за децата от всички възрасти. Насърчавайте творчеството им, като им дадете възможност да изберат какво да сложат.

Заменете нощното шкафче с малка масичка. Сложете и удобен стол, за да създадете мини учебен кът.

Лампите за четене могат да бъдат толкова цветни и забавни. Изберете любим цвят и я поставете до леглото за четене преди лягане.

Сподели: