6 начина да добавите стил в детската стая

Които няма да ви струват много  

803

Цитрусов шик

Фокусната точка тук е стената, направена от дървени модули, имитиращи медна пита, а след това оцветени в свежи цветове. Нюансите се повтарят в завивката на леглото, таблата и табуретката.

Звездно място

Таванът е този, който издига стаята едно ниво по – нагоре. За целта може да използват тапет или декоративни шаблони. Металните орнаменти в страни на рафтовете добавят още шик излъчване. Дълбоките кошници са идеални за съхранение на аксесоари или играчки.

Артистизъм и еклектика

Тази стая с лек бохо акцент и издържана в морска тематика е толкова изтънчена, благодарение на различните текстури - дървена кошара, тъкани сламена чанта-  кош и плюшено одеяло на стълбата. Интересен елемент е морският пейзаж и платноходката.

Функционалност на малко пространство

С умно и интелигентно решение, тази момчешка стая е не само функционална, но и много уютна. Наситените цветове на леглото и голямата карта на стената придават стил, докато рафтовете дават достатъчно пространство за колекциите от глобуси или други аксесоари.

Игрива и чаровна

Присъщите за елементите на възрастните - метални осветителни тела, двойно легло, дават на тази момичешка стая толкова изтънчен вид. Същевременно комбинацията от цветове и шарки - ивици, карирани, флорални, пеперуди - носи блестящ завършек. Одеялото, сложено над таблата, добавя неочаквана текстура, а двете еднакви произведения на изкуството дават симетрия.

Метал и пастелни цветове

Полюлеят придава различен тон в тази детска стая. Вместо да бъдат позиционирани до стената, мебелите са групирани под ъгъл в средата на пространството, което прави помещението по – привлекателно.

 

Сподели: