Цветни и красиви - бани, които ще искате и в дома си

Цветни и красиви - бани, които ще искате и в дома си

Денят ни започва и завършва в банята, затова е важно интериорът на това пространство да вдъхновява и да дава положителни емоции. Малко са хората, които се осмеляват да направят банята си цветна, но истината е, че подобно нестандартно решение може да ви зарадва и да ви даде енергия за предстоящия ден.

10 свежи идеи за банята

Ако искате да обновите банята си, почерпете идеи от следващите 10 снимки: Стъклени лавици Уникална подова настилк...

27/12/2015

Ето няколко ярки идеи за баня, от които може да заимствате:

Вана

5 идеи за малката баня

Малко са щастливците, които могат да поберат в банята си душ кабина, вана и всички шкафове, от които имат нужда, за д...

02/01/2016

Една луксозната вана винаги заслужава да бъде основният елемент на банята. В зависимост от интериора и настроението можете да изберете класическа бяла вана или в цвят.

Мивка

Изборът на интересен умивалник винаги може да разчупи интериора на мокрото помещение. Заложете на модел с различна форма, както и с различен цвят. Например деликатният розов нюанс прави банята интересна и цветна.

Мебели

Изборът на цветни мебели винаги е печеливш. За съжаление, цветните мебели за баня не са често срещани, но ако намерите такива, ще добавите настроение в помещението.

Смесител

На пазара вече се предлагат много модели смесители, с които ще разчупите интериора и ще добавите щипка лукс.

Душ панел

 

Има много варианти за душ панели, включително и модели с цветни стъкла. А ако изберете прозрачен модел, направете стената цветна. 

 

 

Баня в небесносиньо

Създаването на баня в небесносини цветове представлява традиционен начин на оформяне. Всъщност, в исторически план се...

25/01/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...