Тези бани са по-различни от всичко, което сте виждали досега

Черните плочки внасят драматизъм  

687

Как ще реагирате ако някой ви каже, че има черна баня? Най – вероятно ще повдигнете учудващо вежди и ще помислите, че собственикът й е някой мрачен или властен човек. Или е ексцентрик! Но не и ако банята е направена с мисъл, с внимание към детайла и не на последно място – с много текстури и комбинация на различни елементи като дърво, камък и метал, бетон и стъкло.

10 брилянтни идеи за банятаКоито никак не са скъпи...

Осветлението е от ключово значение

Тъмната баня може да бъде изискана и луксозна, но за да покажете този облик, трябва да планирате много добре осветлението. То е ключово, за да покажете драматизма на стаята и позволява да подчертаете нейните детайли.

10 свежи идеи за банятаВижте десет страхотни идеи за банята

Висок клас плочки

По правило черните бани навяват усещане за лукс. Експерти твърдят, че те не са за всеки, защото много хора не се чувстват комфортно в такава. Ето защо тук е добре да се сложат плочки, които да звездната характеристика на помещението. Например модел с лек блясък е решение, за да внесе органичен елемент и да се комбинира в естествените материали в банята.

Вариант е да комбинирате и различни материали – гранит и мрамор ще работят чудесно тук и ще добавят стойност на помещението.

Детайли

За да бъде банята изключителна, експертите препоръчват да се внесат метални елементи – златисти, медни или сребристо отблясъци са варианти, с които няма да сбъркате. Изберете един метал и следвайте цяла линия. Или смесете, за да постигнете изключителен ефект и интерес.

И ако вече успяхме да събудим интереса ви към черната баня, ето няколко идеи за нея. Вие осмелявате ли се сложите такава у дома?

Баня в небесносиньоНюансите на небесносиньото притежават способността да подчертават изискания стил
Сподели: