Свежи идеи за комбинирани бани с тоалетна

Когато пространството е ограничено  

2120

Често се случва в едно жилища банята и тоалетната да са в едно помещение. За доста хора това означава неудобство и дискомфорт, но тайната се крие в правилното оформление. А като добавите подходящи цветове и светлина, ще се радвате на много практична стая.

Съвременната баня – лукс, блясък и просторБаните са едни от най-луксозните помещения в дома днес

Вижте няколко идеи за комбинираната баня!

1. Разделяне

Баня в небесносиньоНюансите на небесносиньото притежават способността да подчертават изискания стил

Прилежаща баня с душ, декорирана с класически бели плочки и скрита зад тухлена стена, класическият санитарен фаянс, отворени рафтове и райета в кафяви тонове правят това пространство топло и уютно.

2. Съвременен външен вид

Малка баня, проектирана според най-новите дизайнерски тенденции, с текстурирани сиви и фини бели плочки по стените, вана, дървен постамент, солидна мивка, огледало със скрити светлини и ергономична тоалетна.

3. Ярки детайли

Малка баня в модерен вид, издържана в бяло. Ъглова душ-кабина, конзолна тоалетна чиния и изобилие от малки ярки детайли, правят това пространство интересно и динамично.

4. Шик и блясък

Елегантна баня с лилав таван, ергономична стъклена душ-кабина, вградена тоалетна, гланцирани повърхности и страхотен дизайн на стената, частично завършен с оригинални керамични плочки, правят това малко пространство по – ярко и стилно.

5. Очарователна баня в тъмни тонове

Стилният интериор на тази малка баня идва от тъмните мозаечни плочки на стената, които контрастират на ваната. Кафявата стена добавя дълбочина и баланс на помещението.

6. Бял мрамор

Кокетна и стилна баня с бял мрамор. Тук няма нищо излишно, всичко е много семпло и премерено.

7. Еко-стил

Прекрасен интериор на обща баня с големи бежови плочки по стените, модерна тоалетна и голяма ъглова вана. Декора на стената от дърво и бамбук и дървени летви в нишата зад релсата за кърпи придават интересен завършек.

8. Неочаквани детайли

 

Стилният интериор на малката баня идва от дървения „разделите“, който обхваща мивката и върви по стената и пода.

9. Градски стил

Интересен интериор на малка съседна баня с акцентна стена, украсена с гладки панели, компактна тоалетна, голяма баня с душ, дървен рафт под мивката и оригинални стенни шкафове с огледални врати.

10. Рустик полъх

Малка спретната баня със снежно бели стени, черен под, душ кабина зад стъклената преграда, класическа тоалетна и оригинални детайли от естествено дърво.

25 шантави идеи за тоалетнатаЗабавни идеи и за това помещение  
Сподели: