6 начина да освежите банята

Дори и малък килим може да има голям ефект  

408

Колко пъти актуализирате вида на банята? Истината е, че повечето от нас биха предпочели да инвестират в нови мебели за спалнята, дневната или кухнята. А и обикновено си казваме - докато банята е чиста и мирише свежо, няма нужда от нещо специално.

Съвременната баня – лукс, блясък и просторБаните са едни от най-луксозните помещения в дома днес

Но все пак това е помещение, което използваме всеки ден и заслужава някаква промяна от време на време. А тя съвсем не е нужно да бъде скъпа и ангажираща.

Ето шест бюджетни идеи, по които можете да помислите:

5 идеи за малката баняАко не сте от щастливците, разполагащи с голяма баня, следващите пет идеи ще ви бъдат от полза

Създайте усещане за релакс, като добавите стайни растения и тропически елементи. Ако пространството позволява, може да сложите малък цветарник с влаголюбиви видове в ъгъла. В случай, че няма място и една орхидея ще бъде чудесен аксесоар.

 

Ако сте творчески настроени, можете да следвате тема в декора и аксесоарите. За семпъл, но стилен външен вид, можете да оживите изцяло бялата баня с живи цветове като червено, жълто и зелено.

Смяната на стар килим може незабавно да подобри външния вид на банята. Килимът не е типичен елемент, но пък добавя особено очарование.

Изненадващ избор на цвят и текстури е нещо, което не всеки би направил, но ефектът ще бъде зашеметяващ. Изберете нестандартни материали или инвестирайте в по- различна като вид мивка и мебели.

Няма стая, в която празната стена да не е скучна. Ето защо може да закачите снимки, постери или закачливи картини на стената.

 

Както вече сме казвали, не винаги е нужно да купувате мебели, за да обновите дома си. погледнете в килера или в мазето и помислете дали не може да използвате някоя стара маса или стол като аксесоар. А за да придадете по – модерен вид на помещението, помислете за стъклена душ кабина без рамки.

10 свежи идеи за банятаВижте десет страхотни идеи за банята
Сподели: