Някой се напи и направи тази баня

Някой се напи и направи тази баня

Да пътуваш в Южна Африка е приключение при всяко положение. Страната може да стане повод да се натъкнете на уникално интерпретиране на това какво трябва да представлява банята.

Видените до този момент животински и растителни видове са нищо в сравнение с полета на човешката мисъл, разтревожена от изпито количество алкохол. 

Мястото е къща в Кампс Бей, недалеч от Кейптаун. Къщата е страхотна и предоставя уникална гледка от спалнята:

Какво повече да иска човек от това?

Но всичко се преобръща с краката нагоре, когато влезете в банята. А това няма да стане след кой знае колко време.

Ето ги тоалетната и бидето, които са позиционирани добре и близо едно до друго, ако с партньора ви поискате да ги използвате едновременно, докато си държите ръцете.

Кое му е странното на всичко до тук?

Не, това не е причината да провокираме интереса ви.

Ако погледнете направо към банята, всичко изглежда нормално и напълно обикновено. Даже страхотно! Има голяма мивка, вана, а зад замъгленото стъкло е разположен душ.

След това започвате да правите крачки назад….

Започва да ми става странно. Какво стана със стената отдясно?

А след още малко стъпки назад: 

Опс!

Озовавате се в центъра на спалнята. Няма разделителна стена между банята и спалнята. Това е една голяма стая, като цялото пространство не се характеризира с приятен мирис. 

Дали архитектът е преценил, че трябва да елиминира излишните стени, за да реши проблема с освежаването на въздуха в тоалетната?

Или пък идеята е да се къпеш и да се изхождаш пред погледите на всички хора в стаята? Това да не е единична стая?

Или пък целта е да можеш да скочиш във ваната, миг след като си свалил краката си от леглото? Килимът е лава, внимавай! Не стъпвай! Скачай направо във ваната!

Какъвто и да е поводът за това решение, сваляме шапка за разчупеното мислене, но ни се иска да можеше някой вещ човек да беше спрял проекта навреме поради определено нетрезвото състояние на изпълнителя. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...