Трикове за малката баня

Трикове за малката баня
Източник: unsplash.com

Голямата баня е мечта за почти всеки човек, но често сме принудени да се примирим с малка такава. За щастие имаме няколко лесни за следвани трикове, които може да приложите и да създадете усещане за просторно и широко помещение.

10 удобни решения за малка баня

В повечето стандартни жилища, които обитаваме, баните са много малки. Разбира се, въпреки размера, няма да откажем те...

25/06/2019

Използвайте по-светли материали

Заложете на по-светли подови настилки, плотове, шкафове и цвят на боя на стената. Плочките и шкафовете може да са бели, плотът да е светъл мрамор, а стената - например светло зелена.

5 съвета, които ще ви помогнат да проектирате много малка баня

Най-трудното нещо при проектирането на малка баня е да подредите всичко необходимо, като същевременно не пренебрегват...

23/01/2020

Може да играете с различните цветове, за да придаде контраст на плочките. Вместо да използва бяла фугираща смес за плочките, изберете сива.

Текстура на завесата за душ

Помислете за светла на цвят, но по – различна завеса за душ, която да създаде усещане за нещо различно и интересно.  Джоана използва разрошена бяла завеса за душ за тази баня, която тя посочва как това ще направи изявление в толкова малко пространство. Въпреки това, изборът на по-светли цветове все още прави пространството да се чувства по-голямо.

Добавете допълнително осветление

Едно от нещата, което хората пренебрегват, е да отделят бюджет за допълнително осветление. Светлината прави усещане за простор.

Добавете козметично огледало

Огледалото може да направи огромно впечатление в толкова малко пространство. Затова изберете голямо огледало и добавете още едно козметично увеличаващо.

Увеличете мястото за съхранение

На малко място няма как да съберете много шкафове, но може да бъдете креативни по отношение на съхранението. Един от начините е като закачите малка кошница над тоалетната, да сложите телени кошници за всекидневните артикули или са ратанови кошове в зоната, която не се мокри. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...