5 неща, от които трябва да се отървете в банята

5 неща, от които трябва да се отървете в банята
Източник: unsplash.com

Чистата и подредена баня може да се окаже ключът към по-хубавия ден или по-спокойната нощ. Когато помещението е организирано, всичко в него е лесно за намиране и ухае свежо, това няма как да не повлияе на настроението ви.

10 брилянтни идеи за банята

За съвременната баня има много възможности, но лошото е, че много от тях са ужасно скъпи. Вижте няколко идеи, които ...

19/11/2015

Често обаче банята се оказва претрупана с кум излишни неща. Кои са те и как да се отървете, разкриваме в следващата статия.

Как да превърнем малката баня в голяма

Голямата баня е основен приоритет в списъка на всички, търсещи дом. Все пак не всеки може да си позволи достатъчно пр...

04/12/2015

1. Тоалетни принадлежности за пътуване

Много хора събират тоалетни принадлежности в мини размер от минали престои в хотели. Ако имате колекция от тоалетни принадлежности, която заема място в банята ви. Помислете колко от тях ползвате и дали не може да ги подарите на някой, който има нужда от тях.

2. Стари парфюми

Тъй като обикновено са доста скъпи, може да е трудно да се разделите с парфюмни бутилки, които все още не са съвсем празни. Имайте предвид обаче, че ароматът на парфюмите може да се промени с времето. Помислете от кога не сте използвали вашите и ги изхвърлете.

3. Продукти за коса и грим

Прегледайте всичките си продукти за коса и грим и се отървете от всичко, което е с изтекъл срок на годност или което не сте използвали през последните няколко месеца. Така може да освободи много ценно място за съхранение в чекмеджетата и шкафовете!

4. Кърпи

Друго нещо, което има тенденция да нараства с времето, е колекцията от кърпи за баня. Подменяйте ги периодично и запазете само хубавите и пухкави такива.

5. Лекарства

Ако държите някакви лекарства в банята си, добре е да ги преглеждате редовно. Отървете се от всичко, което е с изтекъл срок на годност или вече не ви трябва.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...