Как да създадете идеалната баня

Три елемента, които са важно за цялостната визия

2041

Ако започвате проект за нова баня, знаете че трябва да премислите внимателно всеки детайл. Тук нямате място за грешки, особено като се има предвид, че инвестицията в нова баня коства немалко средства.

От RealHomes споделят няколко идеи, които ще ви помогнат да създадете мечтаното помещение, без значение на размера. Тайната за това – обърнете внимание на детайлите. Те казват всичко.

Нещо впечатляващо

Започнете да планирате банята на вашата мечта, като изберете детайл, който да се откроява. Фокусна точка, като красива свободностояща вана, ви позволява да комбинирате красивата естетика, функционалността и място за релаксация, напомнящо за спа.

Ако не искате или нямате място за вана, заложете на красива изящна мивка. Благодарение на богатия избор на цветове и дизайн, може да създадете перфектната комбинация от стил, естетика, хотелски шик и място за съхранение. Какво ще кажете за кранове в хром, розово злато или антично злато?

Комбинирайте красотата и удобството

Повечето от нас започват деня с ободряващ душ. Защо да не го направите още по – хубав с красива душ кабина с множество функции или смесители и панели с множество функции. Днес може да откриете изключително модели с масаж, с променящи се степени на струята на водата, музика…

Изберете и качествени тоалетна и биде с вградени структури. Висящите модели създават усещане за повече простор в банята и са по – хигиенични.

 

Не забравяйте детайлите

Не забравяйте, че фините детайли са ключови, когато става въпрос за постигане на безупречен завършек. Помислете за елегантни аксесоари за баня,  които да придадат усещане за блясък и лукс. Обърнете внимание на закачалките или пръчките за окачване, на поставките за четките за зъби, диспенсерите за сапун.

Ако банята позволява, помислете за ниша, в която да подредите аксесоари.

 

 

Сподели: