Преобразете банята в нов стил

Добавете морско настроение в банята

2888

С настъпването на топлото време все по-често се замисляме за морето, лятото и слънцето. А с това търсим  начин да пренесем това настроение и в домовете си - с по-светъл и лек декор, с включването на естествени елементи като ратан, въжета от юка, миди и ярки цветове.

Но много от нас пренебрегват една важна стая в апартамента - банята. Щом в хола може да декорираме с миди, рапани, панери от юта и ратан, да закачим малко гребло или тематичен пейзаж, защо да не направим това и тук? 

Ето как в няколко лесни стъпки да внесете морско настроение в банята.

Боядисайте в синьо

Морската декорация напомня за морето, небето, свободата и чистия въздух. Заложете на сини акценти, оцветете стена или сложете стикери с морски акцент. Много свеж декор ще постигнете, ако комбинирате бели и сини плочки.Кръгли огледала

Една от най-характерните особености на корабите е илюминаторът -  кръглият прозорец, който внася светлина и въздух в кораба. Затова изберете кръгли огледалата за баня, които да символизират отвора. За да подчертаете още повече морското усещане, заложете на рамки с морски дизайн или които имитират корабното кормило.Морски аксесоари

Морски звезди, пясък, цветни бутилки, котви, кораби, мрежи, миди или корали. Каквото и да изберете, ще внесете морско настроение. Помислете за куки за кърпи, аксесоари за сапуна или принадлежностите в лятна тематика. 

Сподели: