Как да премахнете ефективно неприятната миризма в тоалетната

Дори не предполагахме колко е лесно 

3545

Ако трябва да опишем някоя ужасна миризма, вероятно сравнението й с „аромата” на обществена тоалетна е най-точно. Но някои места могат да бъдат още по – страшни. Например тоалетната в самолета. Само си представете – малка кабина без прозорци, няколко часа полет и няколкостотин души на борда - има всички предпоставки, за да бъде най-отвратителното място. Ако не на земята, то на небето със сигурност.

12 от най-странните тоалетни в светаКреативност и в тоалетната

Но всъщност не е така. Как успяват да я запазят свежа през дългите часове полет? Работата е там, че стюардесите знаят един малък трик, с който да не дадат шанс на неприятна миризма. И който може да ползвате спокойно и у дома.

Тоалетната, която ще работи почти без водаНанотоалетната е за домакинства до 10 души

Аерозолните освежители на борда са забранени, ароматизираните свещи са противно на всички правила за пожарна безопасност. При тпва положение на помощ идва  кафето. Просто при почистването стюардесите взимат с тях кафена утайка във филтъра от кафемашината. Само за няколко минути силният аромат на кафе премахва всякакви миризми, включително „ароматът“ на белина. 

Този метод ефективно елиминира всякакви миризми, а банята мирише на чисто. И можете лесно да повторите този трик у дома. Особено, ако гостите са на прага ви.

 

Лесно е, нали? Дори не предполагахме!

 

 

Как е правилно да поставим тоалетната хартияПатент от 1891 г. ни дава отговор на този въпрос 
Сподели: