Идеи за плочките в банята

Всичко започва с точни избор

1487

Решили сте да правите ремонт на банята и сте готови за пълна промяна. Разбира се пред вас застават редица въпроси, като например, ще остане ли това оформление, ще има вана или душ кабина (ако има каква да е), завеси или параван да изберете, на какви шкафове да заложите? А тоалетната чиния – седяща или висяща? Мивката? Рафтовете? Има толкова много неща, които трябва да планирате, защото инвестицията в това помещение, колкото и да е малко, се оказва едно доста сериозно перо във всеки бюджет.

Едно от основните решение, които трябва да вземете и около което ще се движи и последващото обзавеждане и декорация на банята, е какви плочки да сложите. Тук вече проблемът става сериозен, особено ако не знаете какво точно искате – цвят или комбинация на цветове, стил, оформление, елементи….

Помислете добре преди да пристъпите към окончателното решение, разглеждайте, сравнявайте и преценявайте, докато бъдете убедени, че изборът ви е правилен. Имайте предвид, че понякога и най-простото решение може да се окаже най-ефективно, просто трябва да знаете как да комбинирате и съчетаете нюанси и форми.

Предлагаме ви няколко идеи за плочките на банята, които може да ви бъдат от полза и които да се окажат  точно тези, които търсите. 

 

Сподели: