И малката баня има предимства

Направете я очарователна

588

Всеки ден ставаме свидетели на нови технологии и все по – иновативни изобретения в помощ на ежедневието ни. Истината обаче е, че колкото и те да ни помагат, най – добре и най – спокойни се чувстваме у дома, в уюта на жилището ни. Като удоволствието да вземем релаксиращ душ след тежък ден и да се отпуснем в красивата и комфортна баня. Няма смисъл да ви напомняме, че това е сред най – важните помещения и трябва да й обърнем особено внимание. 

Съвременната баня – лукс, блясък и просторБаните са едни от най-луксозните помещения в дома днес

Вижте няколко идеи за това, как да я превърнете в дизайнерско помещение, колкото и малка да е тя. И ще ви докажем, че и малката баня си има своите предимства. 

Дърво и плочки

Как да превърнем малката баня в голямаНе всеки може да си позволи достатъчно пространство точно в това помещение от дома

Малка баня с елегантни детайли от светло дърво и лента, облицована с ярки плочки.

Свежи цветове

Уютна баня, декорирана в бели и тюркоазени цветове с класическо шкафче, продълговата мивка, много отворени рафтове и пъстри плочки на пода, които правят тази стая интересна и динамична.

Ослепителна белота

Малка комбинирани баня и тоалетна,  с бели стени, с класически керамични плочки. Частта за къпане е решена със стъклен параван. В допълнение има стилен шкаф с вграден умивалник.

Ярки плочки

Малка тоалетна с акцентна стена, облицована с цветни шарени плочки, които придават интерес и характер на помещението.

Женственост

Очарователна баня, декорирана в бели и розови цветове, с ъглова вана, компактна модерна тоалетна и акцентна стена, украсена с цветя.

Черно-бяла класика

Елегантна черно-бяла баня с малка ъглова вана, стъклени рафтове в ниша, тъмен дървен шкаф и плот.

Цветя

Изискан дизайн на малка баня, украсена с неутрални бежови плочки и контрастираща хоризонтален фриз с цветя.

Златни отблясъци

Елегантна комбинирана баня, с красиви, бежови и златни цветове, със стандартна вана, модерна тоалетна, вградени рафтове и шкаф, под който е позиционирана пералнята.

Неутралност

 

Семпъл дизайн на малка комбинирана баня, декорирана в бели и сиви тонове, визуално прокарва границите на това скромно пространство.

Оптична илюзия

Впечатляващ дизайн на малка класическа тоалетна с  мивка в дърво и стъкло. Интересен елемент е стената, която създава илюзия за по – голямо помещение.

Баня от дърво Не сме свикнали да виждаме дървото в банята – но и това би могло да стане
Сподели: