Големи решения за съхранение в малката баня

Идеи, с които ще освободите площ  

885

Малките бани често страдат от липса на пространство, в което да държим вещите и необходимите аксесоари. Но това не означава, че трябва да се примиряваме и да държим всичко натрупано или хаотично разхвърляно.

Топ 10 съвременни дизайни за баняПочерпете идеи

За щастие има редица мебели, които могат да решат проблема с липсата на площ и да направят и най – малката баня комфортна и удобна.  Вижте няколко решения, които ни дават от Real Homes и които ще се харесат на всеки вкус и стил.

Отговори на 5-те най-често задавани въпроса - Какво е бъдещото отопление и какво трябва да знаем преди да изберем?

1. Кошът за пране може да се ползва и като поставка

Съвременната баня – лукс, блясък и просторБаните са едни от най-луксозните помещения в дома днесВ малка баня всяка повърхност има потенциал. Ако капакът на коша за пране е плосък и достатъчно здрав, може да се удвои като мини плот, на който да държите сапун и кърпи за ръце.

2. Тясна мебел

Когато в банята няма пространство, висок и тесен шкаф е подходящо решение, без да заема много място. Ще се изненадате от това колко много багаж може да държите в шкаф, широк само 30-35 см.

3. Използвайте и стените около душа за съхранение

Независимо дали живеете под наем или просто не искате да правите дупки в стената на банята си, сложете залепващи се кошници, в които може да съхранявате най – необходимите за душа аксесоари.

4. Ниша зад огледало

Ако банята ви има ниша, възползвайте се и я превърнете в място за съхранение. А за по – голям ефект, сложете вратичка – огледало.

5. Малки кошници за съхранение

Когато работите с  ограничен бюджет, един от най – евтините варианти е да сложите малки текстилни кошници, в които да държите аксесоарите.

6. Стълба не само за хавлиите

Стълбите – стелаж могат да се ползват и като място за съхранение на дребни продукти. Така лесно ще съхранявате всички тоалетни принадлежности на едно място, а кърпите за ръце и лице ще бъдат под ръка.

Как да превърнем малката баня в голямаНе всеки може да си позволи достатъчно пространство точно в това помещение от дома
Сподели: