Есенна атмосфера в банята: 5 полезни съвета

Есенна атмосфера в банята: 5 полезни съвета

Текстил

Гореща вана е точно това, от което се нуждаете в есенна вечер. За да направите вашето спа изживяване още по-приятно, не забравяйте меки кърпи, пухкава постелка за баня и халат, за да се сгушите с чаша топъл чай. 

Керамика

Естествените текстури и несъвършените форми винаги създават усещане за топлина и уют, което така липсва през есента. Когато избирате аксесоари за баня, обърнете внимание на керамичните предмети, изработени в земни тонове.

Плетени аксесоари

Артикулите от тръстика, слама и ратан имат изразителна текстура, а също така се отличават със здравина и издръжливост. Плетените кошници са идеални за съхранение на бельо, кърпи, козметика и ще се превърнат в истинска декорация на банята.

Дърво

Дървото е издръжлив и екологичен материал, който никога не губи своята актуалност. За да създадете уютна атмосфера в банята тази есен, допълнете интериора с пейка , табуретка , табла или аксесоари за съхранение от наситено тъмно дърво.

Аромат

Ароматът е не по-малко важен компонент на интериора от мебелите или декорациите. Тази есен изберете свещи или дифузери с нотки на ябълка, тиква, карамел и подправки като карамфил и канела.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...