Бюджетни идеи за ремонт на банята, които да опитате

Бюджетни идеи за ремонт на банята, които да опитате
Източник: unsplash.com

Време е да отделите малко внимание на банята, която сте пренебрегвали. Дори и да не разполагате с голям бюджет, има няколко лесни начина да я преобразите напълно само за един уикенд. Събрахме няколко идеи за преустройство на баня, с които да ви вдъхновим.

11 изобретения за баня, от които не знаехте, че имате нужда

Мислите, че за банята ви трябва само огледало, умивалник, поставка за козметика? Всъщност има доста неща, които днеш...

02/02/2016

Добавете залепваща се подова настилка

Подовата настилка с отлепване и залепване е материал, подобен на винил. Такава настилка се предлага в различни шарки, така че можете да заложите на смела визия.

Поставете тапет

Пъстър тапет е лесен и бюджетен начин да промените малката баня. Изберете такъв, специално направен за баня, за да избегнете разлепване.  

Просто боядисайте

Понякога всичко, от което се нуждае една баня, е нов слой боя. Ако имате малка баня без прозорци, заложете на светли и ефирни с пастелни цветове. Ако вашата баня е с плочки с акцентен цвят, боядисването й в близък на акцентния цвят ще свърже всичко заедно.

Променете цвета на фугиращата смес

Фугиращата смес не е вечна и може да бъде трудно да се почисти. Поставянето на нов слой смес е лесна работа „направи си сам“, която отнема няколко часа и няма да ви струва много.

Закачете ново огледало или аптечка

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kate Marker Interiors (@katemarkerinteriors)

Ако не харесвате сегашното огледало, смяната му е лесна и често бюджетна. Изборът на кръгло огледало вместо класическо правоъгълно може да добави модерно, но меко докосване. Ако имате скърцащ стар шкаф за лекарства, който е виждал по-добри дни, можете да го замените с нов с подобен размер.

Поставете нова завеса при душа

Една цветна и различна от досегашната завеса може да направи чудеса. Опитайте и се уверете!

Висящи рафтове

Ако шкафът на мивката не е точно вашият стил, виящите рафтовете са друг начин за добавяне на повече място за съхранение.

Нови аксесоари за баня

Сменете кукичките за кърпи, държача за тоалетна хартия, дръжките на шкафовете.  Бюджетен и лесен начин за нова визия за банята.

Актуализирайте крановете

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kate Marker Interiors (@katemarkerinteriors)

Черните кранове са много актуални и изглеждат много стилно.

Детайлите

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Erin Chelius (@cheliushouseofdesign)

Ако смятате, че нещо все още липсва в банята ви в края на ремонта, това може да са малки аксесоари. Например, малка дървена табуретка за съхранение на кърпи може да добави функционалност и топлина на пространството. Или пък сложете цвете, което издържа на влага. Не пренебрегвайте и изкуството. Малки картини променят интериора дори и в банята. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...