Teзи неща в банята вероятно не почиствате достатъчно често

Teзи неща в банята вероятно не почиствате достатъчно често
Източник: unsplash.com

Всеки има собствена процедури, когато става въпрос за почистване на банята. Обикновено започваме с тоалетната, след това преминаваме към душа, мивката, огледалото и подовете.

10 свежи идеи за банята

Ако искате да обновите банята си, почерпете идеи от следващите 10 снимки: Стъклени лавици Уникална подова настилк...

27/12/2015

Но освен тях, има още неща, за които да се погрижите, за да не се превърне банята в най-мръсната стая в къщата.

1. Играчки за баня

5 идеи за малката баня

Малко са щастливците, които могат да поберат в банята си душ кабина, вана и всички шкафове, от които имат нужда, за д...

02/01/2016

Играчките за баня могат да натрупат слоеве от сапун и плесен, ако не се почистват. Просто поставете играчките в кофа с топла вода и добавете 1 чаша бял оцет  Оставете да се накиснат във водата с оцет за един час, след това ги изплакнете с чиста вода и ги оставете да изсъхнат напълно.

2. Завеси за душ

За да ги изперете, използвайте обичайния си препарат за пране, заедно с 1 чаша сода за хляб . Содата за хляб ще ви помогне да отстраните остатъците от сапун.

3. Гъбата

По гъбата се натрупват много микроби, но спокойно може да я изперете в пералня с нормален препарат за пране

4. Тоалетна четка и поставка

Сигурни сме, че не е нужно да обясняваме, защо е добра идея да дезинфекцирате четката си за тоалетна от време на време, нали? Веднъж месечно накисвайте четката в кофа, пълна с топла вода и няколко капачки белина . Оставете за около половин час, след което изплакнете с чиста вода.

5. Четки за коса

Масла, продукти за коса, прах и мъртва кожа могат да се натрупат върху четката с течение на времето. Премахнете ги като ги накиснете в мивка, пълна с топла сапунена вода. почистване на

6. Четки за зъби

Вашата четка за зъби може да почиства зъбите ви, но също така се нуждае от редовно почистване. Четките за зъби могат да бъдат разсадник за микроби и бактерии. Дезинфекцирайте четката си за зъби, като я накиснете за една нощ в чаша топла вода заедно с 10 капки етерично масло от чаено дърво. Правете това накисване веднъж седмично за по-чиста и по-здрава уста.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...